27 Eylül 2007 Perşembe

Rüya Tabirleri : G Harfi ile başlayanlar

GARAJ Özel hayatta da düzen demektir.
GAZETE Gazete daima iyi haber, ferahlık verecek söz olarak yorumlanır.Rüyasında bir gazete aldığını görmek kendisini ilgilendiren geleceği için önemli bir gerçeğe ulaşır.
GEBELİK Gebelik rüyaları kötüye yorumlanır, sıkıntı demektir. Rüyasında gebe olduğunu gören kişi büyük sıkıntıyla karşılaşır. Ve bu sıkıntı kolay kolay bitmez demektir.
GECE İş hayatınızda bazı sorunlar yaşayacaksınız. Canınız sıkılacak; fakat güçlü olmaya çalışın.
GELİN Rüyada gelin görmek daima iyiye yorumlanır. Gelin neşe, huzur, güzel haber ve yaklaşan güzel günler demektir. Gelin olduğunu gören bekar ise evlilik olacağına işarettir. Ancak gelinlik temiz ve güzel ise mutlu olunacak, yırtık yada kirliyse sonu belirsiz bir evlilik olarak yorumlanır.
GEMİ İçi aydınlık temiz bir gemi, iş yaşamında başarı demektir. Pis ve bakımsız gemi işlerin kötü olacağına işaret eder.bozulacağına işaret eder. Böyle bir gemiye binen kadının adı bir maceradan dolayı dedikoduya karışır. Bir erkekler ilgili bu rüya işle ilgili güçlüktür. Batan bir gemiden çıktığını gören kimse bir darlıktan kurtulur. GEYİK Rüyada dolaşan geyik görmek tanımadığınız insanların neden olacağı sorun demektir. Bir geyik yakaladığını gören kişi tanımadığı birinin sorununu çözer ve bundan dolayı kısmet alır demektir. Bir geyiği vurduğunu gören, kişi uzaktan alacağı bir habere çok üzülür anlamındadır. Geyiği seven veya okşayan biri tanımadığı biriyle macera yaşar demektir.
GİYSİ Yırtılmış, eskimiş giysiler; tanımadığınız bir kişinin size kötülük yapacağı anlamındadır. Temiz ve yeni giysiler varlığın haberidir.
GONCA Kısa sürede başarılı olup güzel bir yaşam süreceğiniz anlamındadır.
GÖBEK Kocaman şişman bir göbek; ciddi sağlık sorunlarına ; güzel sağlıklı göbek iş yaşamındaki başarılara işarettir.
GÖÇ ETMEK Göç ettiğinizi görmek, hastalanacağınız anlamına gelir. İş hayatında da bazı yanlış davranışlar yapacaksınız demektir.
GÖĞÜS Şekli düzgün göğüs şans demektir. Şekilsiz göğüsler, aşk yaşamınızda hayal kırıklıkları yaşayacaksınız anlamındadır.
GÖKKÜŞAĞI Mutluluğun ve başarının haberidir. Uğraştığınız her işte başarılı olacaksınız demektir.
GÖK Rüyada gökyüzüne çıkmak, hüznü işaret eder. Eğer merdivenle çıkıyorsanız, bu, başarı ve şöhret sahibi olacağınız anlamına gelir.
GÖL Sakin bir gölde sandalla gezmek, mutlu olacaksınız demektir. Mutluluğunuzu yakınınızdaki insanlarla paylaşacağınız anlamındadır. Kirli bir gölde gezmek, iş ve aşk yaşamınızda sıkıntılar yaşayacağınıza işaret eder.
GÖMÜLMEK Eğer diri diri gömüldüğünüzü gördüyseniz, yakın zamanda ciddi bir hata yapacaksınız demektir.
GÖZLÜK Etrafınızda bazı gerçek olmayan dostlarınız olduğunu bildirir.
GÖZ Size zarar vermek isteyen bir kişinin sizi gözetlediğine haber verir.
GÖZYAŞI Rüyada gözyaşı dökmek iyiye yorulur. Bu kimse bütün dertlerinden sıyrılarak rahata erer anlamındadır. Bu rüya sevinç ve mutluluk olarak da yorumlanabilir.
GÜÇ Rüyasında kuvvetlendiğini gören kimse gerçek yaşamında da kuvvetli olacak demektir.
GÜLMEK Kahkahalarla güldüğünüzü gördüyseniz, birçok yeni arkadaş sahibi olacaksınız ve uğraştığınız her işin başarıyla sonuçlandıracaksınız demektir. Alaycı gülmek, sağlığın bozulmasına işaret eder.
GÜL Rüyada gül iyiye yorulur. Yeni açan gül toplamak bir genç kız ise çok kısa bir süre sonra evlenir. Güllerin rengine göre rüyaların anlamları değişir. Bahçesinde gül ağacı gören bir erkek mesleğinde. Aynı şekilde gören kadın ise bereket , şöhret ve mutluluk olarak yorumlanır.
GÜMÜŞ Rüyada gümüş görmek çok iyidir. Gümüş huzur, mutluluk, güzel haber ve hayırlı kısmet olarak yorumlanır. Gümüş para güzel sözdür. Hasta birisi rüyasında gümüş görürse kısa hastalığı iyi olur. Gümüş rüyası gören bekarsa iyi bir evlilik, evliyse bir çocuğa yorumlanır.
GÜNEŞ Zenginliğin ve mutluluğun işaretidir. Güneşin batışını izlemek, bazı kararlar almadan önce iyice düşünmeniz gerektiğinin habercisidir.
GÜRÜLTÜ Gürültülü yerde olmak, eğleneceğinizi umduğunuz bir aktiviteden
GÜVERCİN Rüyada güvercin güzel bir haber demektir. Çiçeklerin arasına konan güvercin aşkla sevgiliyle ilgili haberdir geleceğini anlatır. Uçarak yaklaşan güvercin çok çabuk haber alacağınızı belirtir

Rüya Tabirleri : F Harfi ile başlayanlar

FABRİKA Rüyada fabrika toplum olarak yorumlanır. Fabrika gören kendi çabalarıyla toplumda iyi bir yere gelir anlamındadır. Fabrikadan uzaklaştığını gören çevreden uzaklaşır. Fabrikanın iyi çalışması toplum ilişkilerinin iyi olacağını anlatır. Yeni bir fabrika daha güzel ve rahat bir gelecek olarak yorumlanır.İnsanın, kendisini fabrikada iş yaparken görmesi genç bir erkek için başkalarının kışkırtması sonucu yapacağı işte pişman olacağını, genç bir kadın için hediye olarak bir giyim eşyası alacağını işaret eder. Yaşlı bir insan için üzerine düştüğü bir işin iyi bir sonuca ulaşacağına işaret eder.
FABRİKATÖR Rüyada bir fabrikatör görülmesi işinizde yeni girişimlerde bulunulacağına.yorulur.
FAHİŞE Rüyada bir fahişe görmek, şansın büyük ölçüde iyi olacağına ve herkes tarafından sevilen bir kişi olacağınıza yorulur.
FAİZ Faiz vermek: İstemeyerek günah işleneceğine, Faizle para almak birisi tarafından aldatılacağınıza işaret eder.
FAKİR Rüyada bir fakir görmek, davranışlarınızla herkesin beğenisini kazanacağınızı anlatır.
FALA BAKMAK Falcı batıl, boş şeylerle inanan ve aldatan, kendine hakim olamayan, yalancı söyleyen kimsedir. Falcı görmek her şeye inanan, kimseye işaret eder. Rüyada kendisinin falcı olduğunu görülmesi; bu rüya bütün halk için hayırlıdır.
FALCI Rüyada falcı görmek, küçük sorunlarınızı kısa zamanda aşarak rahata ereceksiniz.demektir.
FANİLA Rüyada fanila görmek iş yaşamınızda karlı bir girişimde bulunacağınıza yorulur. Ama bir kalp acısı da çekeceğinize işarettir.
FARE Fare rüyaları hiç iyiye yorumlanmaz. Fare rüyaları ayini zamanda sağlıkla ilgilidir. Ayrıca işte başarısızlık, zarar vb de işarettir. Bir yerde farelerin dolaştığını gören insan birden hastalanır. Evine fare girdiğini gören zarara uğrar.Fare bilmediğiniz çok kötü bir düşman demektir. Bu düşman bütün hareketlerinizi takip ederek sizi alt etmek için fırsat kolluyor demektir.
FENER Fener rüyaları iyi sayılır. Elinde yanan bir fener bulunan kişi, sıkıntıya düşüren sorunlardan kurtulmak için bir fırsat yakalayacaktır. Fener aniden sönerse kişi duyguları nedeniyle hataya düşecektir. Rüyada sürekli devamlı yanan deniz feneri görmek akılda olmayan bir maceraya atılmak demektir.
FINDIK Aşk ve iş yaşamınızda başarılı olacaksınız demektir.
FIRÇA Saç taramak yaptığınız bir hata nedeniyle bazı sorunlar yaşayacaksınız demektir. Fırça eski ise sağlığınızın bozulacağına işarettir. Çok sayıda fırça görmek karşınıza birçok iş fırsatı çıkacak anlamındadır.
FIRIN Güzel bir aile yaşamınız olacak ve çok sayıda çocuğunuz olacağına yorulur.
FIRTINA Fırtına rüyaları kötüye yorulmaz. Bunlar pek çok şeyin değişeceğini haber verirler. Bu değişiklikler kaçınılmazdır. Ortalığı altüst eden bir fırtına hayatın tamamen değişeceğini açıklar. Rüyada fırtına büyük değişiklik olarak yorumlanır. Böyle bir fırtınada kaldığını gören kimse, kendisine yepyeni bir yol çizecektir. Fırtınadan evi uçan biri taşınır. Fırtınada her şeyin yerle bir olduğunu gören biri adeta yeniden doğar.
FİL Fil rüyası olumlu sayılır. Bir file bindiğini gören kimse işinde büyük başarıya ulaşır.
FLÜT Uzaktan gelecek dostlarınızla güzel bir buluşma yaşayacaksınız demektir.
FORMA Rüyasında forma giyen kimse kurallara uymak mecburiyetindedir. Kulüp forması giyen insan yeni olaylarla karşılaşır ve yaşamınızda önemli ve olumlu değişiklikler yapmak demektir. Güzel renkli bir forma giyen biraz çaba ve sabır gösterir ve kurallara uyarsa başarı olur.
FOTOĞRAF Yakın bir arkadaşınız tarafından hayal kırıklığına uğratılacaksınız demektir.
FUAR Rüyasında bir fuarda gezdiğini görmek hayatı çok kısa süre içinde değişeceğine işarettir. Parlak, neşeli, hareketli bir fuar bütün sıkıntıların geçeceğine yorumlanır.

Rüya Tabirleri : E Harfi ile başlayanlar

ECZANE Rüyada bir eczaneye girmek hayatınızda ciddi değişiklikler olacak demektir. İlaçlarla dolu böyle bir yere girmek maceraya atılmak olarak ta yorumlanır. Bir eczaneye girip, ilaç almak erkekler için iftiraya uğramak anlamındadır. Genç bir kadın için ise, yabancı erkeklerle arkadaşlıklardan zarar geleceğine işarettir. Daha yaşlı kadınlar için sağlığın hafif hastalıklardan sonra düzeleceğine yorulur.
EDEBİYAT Rüyada edebiyatla uğraşmak rüyayı görenin duygulu ve hassas bir kişi olduğuna ve iş yaşamında başarılı olacağına işaret eder.
EFLATUN Rüyada eflatun renk görmek iyeye yorulmaz, genellikle bir hastalık ve sıkıntı.demektir.
EGLENCE Büyük bir mutluluktan sonra tekrar eski halinize döneceksiniz demektir. Dedikodu olarak da yorulur.
EJDERHA Ejderha benzer korkunç bir hayvan görmek, hasımlarınızı yenebileceğinize.işaret.eder.
EKMEK Rüyada ekmek hayırdır. Rüyasında ekmek gören kişi çok kısa bir süre sonra muradına erecek, iş yaşamında başarılı olacak, bol para ve berekete kavuşacak demektir. Ekmek kabuğu kesmek çözümü çok zor bir sorunu çözümlemek demektir. Fırından yeni çıkmış ekmek görmek ya da kokusunu almak, para darlığından kurtulacağınıza işarettir.Buğday ekmeği görmek belirsiz olan önemli işler yoluna girecek demektir. Darı ekmeği biraz zorluk ve sıkıntıdan sonra refaha ulaşılacağına yorulur. Arpa ekmeği para durumunuzda beklenmedik bir miktarda artış işaretidir. Nohut ekmeği kazancınızda azalma olacağını ancak sağlığınızın iyiye gideceğini işaret eder. Çavdar ekmeği ruh sıkıntısından kurtulmak demektir. Yufka ekmeği büyük bir mutluluğa ulaşılacak anlamındadır. Ekmek kesmek: Bir işi sonuçlandırmak anlamına gelir.
EKŞİ Rüyada ekşi bir şey yemek kötü bir havadis demektir.
ELBİSE SİLMEK elbise silmek, kötü bir haber geleceği anlamındadır.

ELBİSE Rüyada eski elbiseler görmek, sürekli varlık içinde olacağına yorulur. Rüyada fakirlere elbise dağıtmak, o rüyayı gören şahsın, çok önceden yaptığı sonradan unuttuğu bir iyiliğin karşılığını alacağı anlamındadır. Rüyada elbise veya kumaş satın almak, son zamanlarda yaptığınız yatırımların karşılığında çok az bir kar sağlanacağına yorumlanır. Şık ve pahalı elbiseler görmek ise, rüyayı görenin insanların dış görünüşüne çok fazla önem verdiğine, bu tutumundan vazgeçmesi gerektiğini haber verir. Lekeli elbise dedikodular ve sıkıntılar yaşanacağını belirtir. Yeşil renkli elbise yakın zamanda emellerinize kavuşacağınız anlamındadır. Yamalı elbise giydiğini gören kimsenin eline para geçer.
ELDİVEN Rüyada eldiven giydiğini gören kişi kendine seçkin ortamlarda yer bulur demektir. Rüyada yeni bir eldiveni ilk defa giymek, maaşı yüksek bir işin yöneticisi olacağını bildirir. Yırtık veya kirli eldiven görmek, pek iyiye yorulmaz. Başkasına ait eldivenleri almak da pek hayırlı değildir. Eldiveninizi kaybettiğinizi görürseniz, sevdikleriniz sizi terk edecek demektir. Yeni eldivenler, zor günlerden sonra feraha kavuşmak.demektir.
ELEK Rüyada elek göreni kişinin arkadaşları hakkında dedikodu yapacaklar demektir.
ELEKTRİKÇİ Rüyada elektrikçi görmek, yakın zamanda çok para kazandıracak bir işe atılacağınız anlamındadır.
EL Güzel eller, başarı ve ün kazanacağınıza, bir sanat koluyla uğraşılıyorsa başarılı olunacağına işarettir. Kuvvetli eller, o rüyayı gören kişinin işlerinde başarılar elde edeceğine üst kademelere çıkacağına işarettir. Rüyada görülen eller, o rüyayı gören şahsı işaret ediyorsa rüyayı gören bir süre önce bir dostuna kırılmış ve kırıldığı bu dostuyla uzlaşmaya çalışmalıdır demektir. Çirkin bakımsız eller, fakirlik ve hayal kırıklığı demektir. Ellerindeki zinciri çıkaran iyi bir fırsat yakalar.
ELMA Elma barışın, bolluğun, bereketin, ve paranın işaretçisidir. Rüyada elma görmek her işte şansınızın sizinle beraber olduğunu ifade eder. Elma ağacının altında dinlenmek sevgili ile mutlu bir evlilik yaparlar ve bu evlilik mutluluk getirir anlamındadır. Masa üzerinde elma görmek, çevreniz genişleyecek ve çevrenizden saygı göreceksiniz demektir. Elma yemek uygulamaya koyduğunuz planlarınızın olumlu sonuçlarını alacaksınız anlamındadır. Rüyada elmalı bir şey yemek bir müsabakada ilk üçe girmeye işarettir. Rüyada elma almak kar getirecek bir işe yatırım yapacağının haberidir. Rüyada ağaçtan düşen elmalar görmek önünüze çok sayıda güzel fırsat geleceğine işarettir. Ağaçta elma görmek, yakın zamanda güzel bir haber alacağınız anlamındadır. Elma yeşil, ham, ya da çürükse, gerçekleşmesini istediğiniz hayallerinin olamayacağını bildirir.
ELMAS Rüyada elmas şansın iyi olduğuna yorulur. Elmas gören kadın ise varlıklı ve bilgili biriyle; erkek ise anlayışlı, duygusal biriyle evlenecek anlamındadır.
ENGEREK YILANI Yılan iyiye yorulmaz. Hasımlarınız size bir komplo hazırlıyor demektir. .Adımlarınızı.dikkatli.atmanız.gerektiğine.işarettir.
ENGEL Rüyada bir engelin aşılması, kişinin en büyük amacına muradına ermesi demektir. Tüm sorunlara karşı en sonunda başarılı olacağına yorumlanır.
ENKAZ Rüyada herhangi bir çeşit enkaz görmek, pek iyiye yorulmaz. O rüyayı gören kişinin gireceği ve para yatıracağı işlere dikkat etmesi gerekir demektir.
ERİK Rüyada erik görmek, hiç beklemediği bir yakının ihanetine uğrayacağına işaret eder. Olgun erik görmenin mutluluk getirdiği yorumu yapılır. Erik toplamak emellerinize ulaşamayacağınızı bildirir.
ERKEK KARDEŞ Rüyada erkek kardeş müjde almak demektir.
ERKEK Rüyada erkek görmek hayra yorulur. Rüyada tanımadığınız bir erkek görmek doğru haber, ferahlık veren sözler, güzel bir iş fırsatı demektir. Rüyada tanınan bir erkek görüldüğünde onun adının anlamına da dikkat edilmelidir. Adının anlamına göre yorum değişir. Yakışıklı erkek iyi haber, sağlık, hakkıyla kazanç demektir.
ERKEK ÇOCUK Rüyada erkek bir çocuk görmek, çevrenizde güvenebileceğiniz dostlara sahip olduğunuzu ve çevrenizde saygı göreceğinize yorulur.
EROİN Rüyada eroin kullanıldığının görülmesi rüya sahibinin hayaller içinde olduğunu, ayaklarının yere basmadığını işaret eder.
ESANS Esans veya güzel koku almak, onu seven birisinin aklının daima sizde olduğunu anlatır. Rüyada esans gibi güzel kokular sürmek, yakın bir gelecekte mutlu olacağınızı bildirir. Bir esans veya lavanta alınıyorsa, bu da evlilik müjdesidir. Evliler için.esans.mutluluk.rahatlık.demektir.
ESİR Rüyada esir düştüğünü görmek, başkasının malında gözü bulunduğuna veya borcunu inkar ettiğine, yahut evlilikte mutsuz olacağına yorumlanır.
ESKİCİ Rüyada eskici görmek, yakını tarafından dolandırılacağını anlatır.
EŞEK ARISI Rüyada eşek arısı görmek, bir seyahate çıkılacağına işaret eder.
EŞKİYA Rüyada eşkıya görmek, sizi destekleyen bir kişinin bu desteği sizden çekeceğini bildirir.
EŞEK Anıran eşek, değersiz birinde azar işiteceğine işarettir. Eşeğe binmek yabancı memlekete yolculuk demektir. Eşeği kesmek kötü bir iş yapmaya işarettir.
EŞYA NAKLİ Rüyada eşya nakli görmek hareket ve davranışlarının insanları rahatsız ettiği anlamındadır ve hal ve hareketlere dikkat etmesi gerektiğini bildirir.
ET Rüyada et yemek, iyiye yorulmaz. Özellikle çiğ et daima kötüye yorumlanır. Bir kasapta asılı duran etler çevreyi de ilgilendiren sorundur.İnsan eti dedikodu olacağını bildirir. Rüyasında bir kasaptan et alan kimsenin sağlığı bozulacak demektir. Koyun eti sağlığın bozulacağını ve kötü olayların habercisidir. Kuş eti yemek isteklerin olacağına işaret eder. Kokmuş et çok kötü sayılır. Et yemekleri yemek kazancın helal olmadığının işaretidir.
ETİKET Rüyada etiket görmek, rüyayı görenin gösterişe çok önem verdiğini bildirir.
EV Güzel, temiz, ferah bir evde olduğunu görmek hayatının da gönlüne göre olması demektir. Hayatı boyunca güven içinde ve yaptıklarından zevk alacak demektir. Evin genişliği mutluluğun artması demektir. Karanlık ve pis ev sıkıntı anlamındadır. Dağ başında ev görmek yükselmenin, herkesten üstün duruma geçmenin haberidir.
EVLAT Servete ve paraya işarettir. Kız evlat görmek; işlerinin iyi gideceğine,
EVLENMEK Rüyada evlenen zengin olur diye yorumları.
EVLİYA Rüyada melek, evliya gibi kutsal varlıklar görmek daima iyiye yorulur. Büyük mutluluk ve rahatlığı bildirir. Bu rüyalar dertlerin biteceği müjdeler. Rüyayı gören kimse maddi manevi güvene erer. Evliya rüyalarını kimseye söylememeniz yararlıdır. Evliya türbesi yakındaysa ziyaret etmelisiniz.
EVRAK Genç bir erkeğin rüyada, evrak imzalaması; hüzne veya boş yere mektup yazmasına yorulur. Rüyayı göre şef veya amir ise rüyayı görenin güvenilmeyen bir memur olduğuna işarettir. Evrak lekeli ise, bir tuzak hazırlandığının haberidir.
EV YAPMAK Rüyada ev yapmak, vaktin hoş geçmesine yorulur, Toprakla meşgul olmaya mal elde edileceğine işarettir. Camdan yapılmış ev görmek, hasımlarınızın tuzağına düşmek anlamındadır.
EZAN Ezan sesi duymak, başarı sağlık ve mutluk anlamındadır.
EZİYET Rüyada birine eziyet ettiğini gören kişi bir iyilik yapar anlamındadır. Rüyasında eziyete uğradığını gören kimse büyük iyilik bulur

Rüya Tabirleri : D Harfi ile başlayanlar

DAĞ KEÇİSİ Şahsiyetten yoksun ve ahlaksız bir kişiyi temsil eder.Etinden yemek devletten haber alacaksınız anlamına gelir.
DAĞ YOLU Sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtulacağınıza ya da başkalarına karşı düzenbazlığa işarettir.
DAĞ Rüyada dağ genelde hayra yorulur. Bir dağa tırmandığını gören kimse, çok büyük emek vererek, kendi gücüyle hedeflediği şeylere ulaşacak demektir. Dağdan yuvarlanmak veya düşmek kendi gayretiyle çıktığı mertebeden yine kendi hataları yüzünden ayrılmak anlamındadır. Dağları seyretmek, üstesinden gelmesi zor olan bazı işleri çözdüğünüz için ödüllendirileceğiniz anlamına gelir.
DAİRE Bir dairede çalışıyor görmek tayin olacağınız anlamındadır ancak bu tayin sizin isteğiniz dışında gerçekleşecek. Genç biri için ya düğüne ya da bir eğlenceye işarettir. Yaşlı biri için eline toplu bir para geçmesi demektir.
DAKTİLO Farkında olmadan yaptığınız hataların sonunda size yarar geleceğine işarettir. Dul bir kadın için varlıklı ve iyi kimse ile evleneceğinize ve mutlu olamayacağınıza işarettir. Bu rüyayı görürseniz ertesi günü neşeli geçirirsiniz.
DALGA Rüyada dalgalı deniz görmek başarının zorluklarla mücadeleler sonrasında geleceğini belirtir. Bekar biri için bu rüya aşk hayatında sorunlar yaşanacağına işarettir. Dalgalarla boğuşan bir insan, çok önemli bir fırsatı değerlendirerek birden yükselir anlamındadır. Dalgalı denizde yüzmek bol para kazanmak demektir. Dalgaların kıyıya çarpması uzaklardan bir kısmet geleceğini haber verir.
DALMAK Denize dalmak riske girmemelisiniz yoksa mal kaybına uğrayabilirsiniz demektir.
DAL Yapraklarla dolu dallara bakmak, sabırlı olursanız muradınıza ereceksiniz demektir.
DAMLA Yağmur damlası görmek bereketinizin sürekli bol olacağı ve sizinde kanaatkar olduğunuzu belirtir.
DANA Çevrenizdekilerin ve yakınlarınızın saygısını, sevgisini ve güvenini kazanıp, para açısından ferahlığa kavuşacağınız anlamındadır. Dana almak bol kazanç ve saygı görmek demektir.
DANS Bu rüyalar iyi yorulmazlar. Ancak rüyasında güzel bir yerde, çok tatlı bir müzik duyarak dans edenleri seyreden insan için bir kısmet var demektir.Dans hatalı düşünceler, duygular nedeniyle sıkıntıların geleceğini belirtir. Rüyasında dans ettiğini gören kimse zor duruma düşecektir.
DANTEL Bir düşmanınızla problemler yaşayacaksınız demektir. Güzel işlenmiş dantel, iyi haberlerin işaretidir. Dantel örmek bir şeylerin ters gideceğini ve bu nedenle para bakımından sıkıntılı günler yaşayacağınızı belirtir.
DARBUKA Üzüntü ve kedere, bununla yansıra üne,evliliğe ve kayıp bir kişinin geri dönmesine veya küçük de olsa bir hediye alacağınıza haber verir.
DAVET Bir yere davet aldığınızı görmek, iyi olmayan bazı olaylarla karşılaşacaksınız demektir.
DAVUL Davul görmek, insanlarla iyi ilişkiler kurup birçok arkadaş sahibi olacağınız anlamındadır. Uzaktaki bir akrabanızdan mutluluk veren haber geleceğine ve yaşamınızı değiştirecek beklenmedik bir olayla karşılaşacaksınız demektir işarettir.Davul sesi duymak, uzaklarda yaşayan bir arkadaşınızın yardıma ihtiyacı olduğunun belirtisidir.
DEDEKTİF Yakında paraya kavuşacaksınız ve iş yaşamınızda bazı başarılar kazanacaksınız demektir. Rüyayı gören kadınsa, aşk hayatında sıkıntılı bir dönem olacağına yorulur. Ummadığınız bir zamanda kötü bir haberle üzüleceğinize işaret eder.
DEFİNE Hiç ummadığınız zamanda para ya da bir mirasa yorumlanır. Bazılarına göre de karşılıksız bir aşka işarettir. Define soymak ticarette zarar etmeye, üzüntüye ve yolculuğa yorulur.
DEFTER İş yaşamınızda çok yoğun olacağınıza önünüze gelen bu fırsatlardan faydalanacağınıza yorulur.
DEĞİRMEN Hane halkının sıkıntı ve darlıktan kurtularak bolluk ve berekete kavuşması demektir. Başka yoruma göre de, gizli kalan bazı şeylerin ortaya çıkması, iş yaşamında da başarı demektir. Değirmenci görmek hasta (sakat) bir çocuğun doğumuna işaret eder. değiştireceğinize işaret eder.
DELİ Rüyasında deli gören kimse, yeni birisiyle tanışır. Bir delinin bir şey vermesi kısmet olarak yorumlanır. Rüyasında delirdiğini gören kimse bir konuda isabetli bir karar vererek ve çevresinde hayranlık uyandıracak.
DENİZ Deniz rüyaları iyiye yorumlanır. Masmavi engin deniz, insanın yaşamına anlam katacak olgunlaşmasını sağlayacak uzun bir yoldur. Dalgalı bir deniz mutluluğun sıkıntıların atlatılmasından sonra gerçekleşeceğini belirtir. Denizde yüzdüğünü gören kişi peş peşe yolculuklara çıkar demektir.
DEPREM İş yaşamınızda sıkıntılar yaşayacaksınız demektir. Ülkeler arasında savaş çıkacağı şeklinde de yorumlanır.
DERİ Deri ile ilgili bir rüya görmek hem iş hem aşk hayatında başar kazanacaksınız demektir.
DEVE Bazı sorunlarla karşılaşacaksınız anca sabrederseniz ve yılmazsanız bu sorunları aşabilirsiniz demektir. Bir deveye sahip olduğunuzu görmek, para durumunuzun iyileşeceğini ve elinize para geçeceğini belirtir.
DEVEKUŞU Herkesten habersiz bol para kazanacak ve zengin olacaksınız. Bazı insanlar paranız için sizinle ilişki kurmaya çalışabilir.
DİLENCİ Dilenciyle konuşmak başarıda hoşgörü ve iyi duyguların rol oynayacağı anlamına gelir.Rüyada dilenci görmek işlerin yakın zamanda düzeleceğine işarettir. Dilenciye sadaka vermek sorunların artık geride kalacağı anlamındadır.
DİŞ Hastalığa yakalanacağının işaretidir. Dişlerinizin döküldüğünü görmek, yakında kötü bir haber alacağınız anlamındadır.
DİŞÇİ Bir arkadaşınızın dişçi olduğunu ve sizi muayene ettiğini gördüyseniz o arkadaşınıza güvenmemeniz gerekir demektir.
DOĞUM GÜNÜ Doğum günü pek hayra yorulmaz. Bu rüya şanssızlık ve fakirlik anlamındadır.
DOĞUM Doğum rüyası sıkıntıdan kurtulmak demektir. Rüyasında doğum yapan kadın sıkıntılarından kurtulur anlamındadır. Doğum ağrısı çekmek zor ve kötü günlerden sonra güzel günlerin geleceğine yorumlanır.
DOKTOR İş yaşamınızda bazı düşmanlara sahipsiniz demektir. Rüyayı gören kadınsa sağlık sorunları anlamındadır.
DOMUZ Uğursuzluk demektir.
DONDURMA Dondurma yemek başarının işaretidir. Dondurmanın erimesi hayalleriniz gerçekleşmeyecek anlamındadır.
DUDAK Dolgun yumuşak dudaklar, mutluluğu ve gücü haber verir. Sevginize karşılık alacaksınız sevdiğinizde sizi sevecek demektir. İnce dudaklar, bütün sıkıntılardan kurtulacağınızı belirtir.
DÜĞME Yeni düğme, varlıklı ve insanlara ve size karşı saygılı biriyle evleneceksiniz demektir. Eski, kırık düğme, hastalık ve zarar anlamındadır.
DÜĞÜN Mutluluğun geleceğini haber verir. Kendi düğününü görmek, uzakta yaşayan bir yakınınızdan kötü haber alacaksınız demektir.

Rüya Tabirleri : Ç Harfi ile başlayanlar

ÇABALAMAK Kötü duruma düşmeye ve bu durumdan kurtulmaya yorulur..
ÇADIR Yolculuğa, kabre, kadına ve eve işarettir. Bu rüyalar farklı birkaç şekilde yorumlanır. Çadırdan içeri girmek hiç beklemediğiniz birinden bir fenalık göreceksiniz demektir. Çadır kuran erkek yakında iş sahibi olur, eli ekmek tutar. Çadırı toplayan erkek ise, kendi işinin sahibi olur. Çadırda uyumak sevdiğinden haber geleceğini belirtir.Çadır ne kadar büyükse o kadar iyidir. Çadırda oturmak güzel bir olayın pek yakında gerçekleşeceğine işaret eder.
ÇAĞLAYAN Rüyada çağlayan görmek para kazanmayı belirtir. Gayretiniz sayesinde yüksek makamlara geleceğinizi işaret eder.
ÇAKMAK Rüyada yanan bir çakmak görülmüşse, arzu edilen şeylerin gerçekleşeceğine işarettir. Eğer çakmak çabalara rağmen yanmıyorsa, hayal kırıklığı olacak demektir.
ÇALGI ALETİ Türlerine göre hem kötü hem de iyi şeylere yorumlanır. Çalgı çalmak:üzün süredir çekmiş olduğunuz zorluklardan kurtulup mutlu ve rahat bir yaşantıya kavuşacaksınız.
ÇALIŞMA Rüyada kişinin kendini iş başında görmesi işi yaşamında başarı elde edeceğinin işaretidir. Yeni bir aşk yaşayacağınıza ya da hayattaki başarılarınızın devam edeceğine işarettir.
ÇAM Rüyada çam görmek daima hayra yorulur. Çam ağacı görülmesi muradınıza ereceğiniz iyi bir döneme girildiği ve sağlık sorunları sona erecek demektir. Başarı, mutluluk, kısmet, mutluluk, murat olarak yorumlanır. Yemyeşil ulu bir çam artık mutlu olacağınız zamanın geldiğini gösterir.
ÇAMAŞIR Rüyada temiz çamaşır sağlık anlamına gelir. Kirli çamaşır sağlığı etkileyen alışkanlıklardır. Çamaşır almak gizlediğiniz şeylerin başkalarının kulağına gideceğine işarettir. Rüyada çamaşır yıkamak uzun süredir gizlenen gerçeklerin su yüzüne çıkmasıdır. Çamaşır satmak kısa bir süre sonra ciddi sağlık sorunları yaşayacağınıza işarettir. Çamaşır asmak ev içinde belanın savuşturulmasıdır. Rüyada çamaşır görmek çok istenilen bir şeye kavuşulacağına yorulur.
ÇAMUR Hep kötüye yorumlanan rüyalardandır. Çamura girdiğini gören kişi mutlaka bir sıkıntıya düşer. Rüyada çamur bir ikazdır ve dikkatli olunması gereken olayların yaşanacağına ve halen bazı hatalı işlerin içinde olduğunuza yorumlanır. Bu çamur balçıksa sıkıntı artacaktır. Ancak çamurları temizleyen bir süre sonra sıkıntılarından kurtulacak demektir.
ÇAN Çan sesi duymak durumunuzda iyileşme olacağını gösterir. Eğer çan yakınınızda ise işlerinizdeki bu gelişme için yakınlarınızın verdiği tavsiyelere uyduğunuz taktirde gerçekleşecektir. Ama çanların çaldığını görmek, bir ölüm haberi demektir.
ÇANAK VE ÇÖMLEK Zenginlik ve servete yorulur. Çanak yalamak ölümün yaklaştığına işarettir.
ÇANTA Rüyada bir çanta veya torba görmek işlerinizde başarılı olacağınızı haber verir. Eğer çanta yırtık veya delikse düşünmeden para yatıracağınız bir iş sizi hayal kırıklığına uğratacak ve para kaybettirecek demektir. Açık çanta ise, elde etmek istediğiniz para için çok uğraş emek sarf etmeniz gerekeceğini ve yakın zamanda başarılı olacağının işaretidir.
ÇARIK Yolculuğa,ayrılığa ve Ayrılık acısına işarettir.
ÇARK İşlerinizin düzeninden şaşmadan gideceğine yorulur.
ÇARPILMAK Kötü giden iş yaşamınızın birden bire düzeleceğine işarettir.
ÇARŞAF Yatağa çarşaf sermek yola çıkmak demektir. Temiz, güzel, renkli veya beyaz çarşafsa, iyi kazanç getiren yoldur. Yırtık veya delik çarşaf kişinin yolda zarar edeceğine yorumlanır. Çarşafı toplamak bir zararlı bir işten dönmek anlamındadır.
ÇATAL Evde sakinlik ve rahatlığın işarettir. Kırık çatal, uğraştığınız konularda başarısızlığa uğrayacaksınız demektir. Çatal kullanmak çevrenizde size tuzak hazırlayan birilerinin var olduğunun belirtilmesidir. Sevgililer arasında geçimsizliğe de yorumlanır. Çatal almak yaptığınız bir işte hiç beklemediğiniz bir şekilde yanılacağınızı anlatır.
ÇATI Ciddi olmayan bir hastalığa yakalanacaksınız demektir.
ÇAVUŞ Terfi edeceğinize işarettir. Kendinin çavuş olduğunu görmek bütün yaşamınız boyunca sevgiyi ve mutluluğu bulmak için çalışacağınız anlamına gelir.
ÇAY Misafirlere çay doldurmak iyi haberler alacağınıza yorumlanır. Başkalarına çay ikram etmek o insanın çevresinin genişleyeceğini belirtir. Rüyasında çay içen kimse, iş ve toplum yaşamında başarılı olur demektir. Pakette çay görmek yeni hayaller ve beklentiler olduğunu anlatır. Çayı devirip dökmek bazı planlarınızın sonuca ulaşmayacağını işaret eder.
ÇAYIR İş yaşamınızdaki olaylar sizi mutlu edecek ve bu durum sizin çevrenize mutluluk veren biri yapacak demektir. Bir çayırdan başka bir çayıra atlamak bir kimsenin dünya nimetlerine olan aşırı isteğine ve kazanç için durmadan çabalayacağına işarettir.Kurumuş çayır hayal kırıklığına uğrayacağınız anlamındadır. Çayır toplamak zengin olmaya işarettir.
ÇEK Ertelenmiş borçlarınızı ödeyeceğinize sorunları aşacağınıza ve rahat edeceğinize işaret eder.
ÇEKİÇ Rüyada çekiç görmek sürekli olmayan bir sıkıntı veya üzüntüye yorumlanır. Büyük sıkıntıların üstesinden gelmeniz ve büyük gerekecek demektir. Çivi çakmak alacağınız bir haberden nedeniyle çok mutlu olacaksınız anlamındadır. Çekiç sesi duymak beklemediğiniz bir davete çağrılacağınıza işaret eder.
ÇEKİRDEK Çevrenizdeki kötü arkadaşlarınızın dedikodunuzu yaptığını anlatır.
ÇEKİŞTİRMEK Kimi dostlarınızın sizi çekiştirdiğinin işaretidir.
ÇEKMECE İyi bir insanla evlilik yapacağınıza ve çok iyi bazı dostluklarınız olacağına işarettir.
ÇELİK Rüyada çelik eşyalar görmek iyiye yorulur. Çelik cesurluk, atılganlık ve kendine güven olarak yorumlanır. Parlak çelik görmek iç huzurunuzun olduğunu ve sağlığınızın iyi olduğunu anlatır.
ÇENGEL Sorunlarınızdan bir dostunuzun yardımları ile kurtulacağınıza ya da iyi bir arkadaş çevresine sahip olarak toplum içindeki yaşantınızda güçlü durumda olacağınızı belirtir. Çengel satmak işlerinizin zamanla bozulacağının işaretidir. Çengele bir şeyler asmak farklı iş alanlarına atılarak başarılı olacağınıza yorulur. Kasap çengeli yakınlarınızdan birinin kötü bir haberini alacağınızı belirtir.
ÇEŞME Rüyada çeşme görmek mutluluk demektir. Çeşme rüyaları iyi sayılırlar. Temiz bir çeşmeyi açarak su alan kimse hayallerinin kısmetine kavuşur. Eğer çeşmeden berrak su akıyorsa, para konusunda varlığa, bulanık su akıyorsa darlığa işarettir. Temiz bir çeşme güzel, uğurlu bir iştir. Rüyasında çeşme gören bekar erkek ise bu mutlu ve temiz bir aşk demektir. Evli erkek ve kadınlar için bu rüya, bolluk ve berekettir. Çeşmede yıkanmak sıkıntıdan ve hastalıktan kurtulmak demektir. Bulanlık sulu bir çeşme kötü ve üzüntülü habere işarettir.
ÇETE Başkalarının sizin malınızda ve paranızda gözü olduğunu ve dikkatli olmanız gerektiğini belirtir.
ÇEYİZ Sağlığa ve yeni eşyalara yorulur. Düğün çeyizi iyi niyetliliğiniz sonucunda zarara uğrayacağınıza işarettir. Çeyiz bulundurmak sonu olmayacak yasak ilişkilere girmek anlamına gelir. Çeyiz dikmek hiç beklemediğiniz bir şekilde aldatılacağınıza işarettir.
ÇIĞLIK Rüyanızda siz çığlık attıysanız ya da çığlık atan birini gördüyseniz, etrafınızın düşmanlarla çevrili olduğunu anlamına işaret eder.
ÇIĞ Yakınlarınız yüzünden başınıza dert gelecek ve sıkıntılar yaşayacaksınız demektir.
ÇILDIRMAK Hastalığa ve yaşamınızda gerçekleşecek bazı olumsuz değişiklikler demektir. Sağlığınıza ve yediklerinize dikkat etmeniz gerektiğine işarettir.
ÇINAR Yaşamınızın uzun süreli olacağına sermayenizin devamlı büyüyeceğine, işarettir. Hayırsız, kötü evlada da yorumlanır. Kurumuş çınar:çok önemli para kaybına uğrayacağınızı belirtir. Devrilmiş çınar ağacı birisinin haksız yere suçlanacağına işarettir. Çınar ağacından düşmek iş yaşamınızda yaptığınız hatalar nedeniyle para durunuzun bozulacağına ve sıkıntılar yaşayacağınıza yorumlanır.
ÇIPLAKLIK Rüyada kişi kendisinin çıplak olduğunu görürse sıkıntılara düşeceksiniz demektir. Mantıksız davranışlarınız nedeniyle bazı kötü olaylara karışacaksınız demektir. Başka insanların çıplak olduğunu görmek ise, insanlardan size kötülük geleceği anlamına gelir.
ÇİÇEK Hayra yorulur. Rüyada çiçek görmek güzel ve size şans getirecek bir haber demektir. Kadınlar için hamileliliği işaret eder. Eğer çiçekler kurumuş ise bu, ölümün, üzüntünün, sıkıntının işaretidir. Çiçekli taç taşımak evlilik yapmak ve dünya nimetlerine kavuşmaya işarettir. Çiçekçi dükkanı güzel ve mutlu bir ilişkinin haberidir. Bir demet çiçek, uzak ve zengin bir akrabanızdan size miras kalacağına işarettir. Çiçek sulamak yaptığı işlerde başarı kazanmak anlamındadır.
ÇİFTLİK Elinize para geçecek demektir.Bolluğun ve bereketin işaretidir.
ÇİĞDEM Birbirine anlaşan çiftin evliliğini haber verir.
ÇİKOLATA İnsanların güvenini kazanacaksınız demektir. Birçok insanla yeni dostluklar, arkadaşlıklar kuracaksınız anlamındadır.
ÇİLEK Rüyada çilek yemek gönül hayatınızda mutluluklar yaşayacaksınız demektir.
ÇİNGENE Rüyayı gören orta yaşlı biri ise para kaybına işaret eder . Bekar bir kadın için bu rüya güzel bir evliliğe yorumlanır. Evli bir kadın için ise gizli sırlar öğreneceğine işarettir. Bu rüyayı gören genç bir erkekse, planda olmayan bir yolculuğa çıkacak demektir.
ÇİZME Giydiğini görmek, uğraşılan her işte başarı kazanmak anlamındadır. Başkasının çizme giydiğini görmek, birinin sevgilinizi elinizden alacağı anlamındadır.Çizme eski ve yıpranmışsa, sağlığınızın bozulacağına ve sıkıntı bir dönem geçireceğinize işaret eder.
ÇOCUK Rüyada çok çocuk görmek, zenginliğin ve mutluluğun işaretidir.Rüyada erkek çocuk görmek iyi bir habere ,kız çocuk görmek kötü bir habere işarettir. Süt emen bir çocuk görmek sevince işarettir . Hasta bir çocuk görmek, kendi çocuğunuzun çok sağlıklı olacağı; fakat başka sorunlarla karşılaşacağınız anlamına gelir.
ÇORAP Rüyada çorap almak para kazanmanın işaretidir. Hediye olarak bir çorabın verilmesi ailenin eski bir sorununu çözülmesi demektir. Çorabın kaçması macerası yaşanacağının işaretidir.
ÇORBA Rahat ve uyumlu bir hayatınız olacak demektir.Çorba içmek maaşınızın zamlanacağına, kendi işinizi yapıyorsanız onun büyüyeceğine işarettir.
ÇÖL Çok hayırlıdır. Rüyada çöl görmek her sorunun çözüleceğine, mutluluk ve gelişmeye işaret eder.
ÇÖMLEK Çömleğin içinde et varsa, güzel işlere yorulur. Çömlekçi görmek, iyi bir mevkiye gelmek demektir.
ÇÖPÇÜ Rüyada çöpçü olduğunu görmek genç bir erkek için iş yaşamında yükselmeye, orta yaş bir erkek için iş yaşamında biraz sıkıntı olacağının işaretidir. Evli bir kadın için gayri meşru ilişkiye yorulur.Bekar bir kadın için varlıklı biriyle mutsuz bir evlilik anlamındadır.
ÇÖP İş hayatında başarısızlığa ve adınızın bazı kötü olaylara karışacağınıza işarettir. Kadınlar için bu rüya, aşk hayatında sıkıntı demektir.
ÇÖREK Rüyada çörek pişirmek veya yemek özel hayatınızda mutluluk anlamındadır.
ÇUKUR İş yaşamınızda temkinli olmanız gerektiği anlamına gelir. Hayatın sonunun geldiğine, yaşamınıza çeki düzen vermeniz gerektiğine işarettir.
ÇUVAL Dolu çuval ise bereketi gösterir. Kaybettiğinizi sandığınız değerli bir eşyayı bulacak ve mutlu olacaksınız.Çuvalı boş görmek hanede bereket olmadığını ve bir uğursuzluk bulunduğunu belirtir.
ÇUVALDIZ Eşinizin hamile kalmasına ve kız çocuğu sahibi olacağınıza yorumlanır.
ÇÜRÜK Amansız, sonu olmayan bir aşka tutulmaya ya da sevdiklerinizden ayrılmaya işarettir. Bedeninizde çürük olması daha önce yaşadığınız aşkları hatırlamak size sağlamayacak demektir. Çürük yumurta ise hayatınız boyunca elinizi attığınız her işte başarılı olacağınız anlamındadır. Çürük domates görmek eğer siyasetle uğraşıyorsanız önemli seviyelere gelecek ve başarı sağlayacaksınız anlamındadır.
ÇABALAMAK Kötü duruma düşmeye ve bu durumdan kurtulmaya yorulur..
ÇADIR Yolculuğa, kabre, kadına ve eve işarettir. Bu rüyalar farklı birkaç şekilde yorumlanır. Çadırdan içeri girmek hiç beklemediğiniz birinden bir fenalık göreceksiniz demektir. Çadır kuran erkek yakında iş sahibi olur, eli ekmek tutar. Çadırı toplayan erkek ise, kendi işinin sahibi olur. Çadırda uyumak sevdiğinden haber geleceğini belirtir.Çadır ne kadar büyükse o kadar iyidir. Çadırda oturmak güzel bir olayın pek yakında gerçekleşeceğine işaret eder.
ÇAĞLAYAN Rüyada çağlayan görmek para kazanmayı belirtir. Gayretiniz sayesinde yüksek makamlara geleceğinizi işaret eder.
ÇAKMAK Rüyada yanan bir çakmak görülmüşse, arzu edilen şeylerin gerçekleşeceğine işarettir. Eğer çakmak çabalara rağmen yanmıyorsa, hayal kırıklığı olacak demektir.
ÇALGI ALETİ Türlerine göre hem kötü hem de iyi şeylere yorumlanır. Çalgı çalmak:üzün süredir çekmiş olduğunuz zorluklardan kurtulup mutlu ve rahat bir yaşantıya kavuşacaksınız.
ÇALIŞMA Rüyada kişinin kendini iş başında görmesi işi yaşamında başarı elde edeceğinin işaretidir. Yeni bir aşk yaşayacağınıza ya da hayattaki başarılarınızın devam edeceğine işarettir.
ÇAM Rüyada çam görmek daima hayra yorulur. Çam ağacı görülmesi muradınıza ereceğiniz iyi bir döneme girildiği ve sağlık sorunları sona erecek demektir. Başarı, mutluluk, kısmet, mutluluk, murat olarak yorumlanır. Yemyeşil ulu bir çam artık mutlu olacağınız zamanın geldiğini gösterir.
ÇAMAŞIR Rüyada temiz çamaşır sağlık anlamına gelir. Kirli çamaşır sağlığı etkileyen alışkanlıklardır. Çamaşır almak gizlediğiniz şeylerin başkalarının kulağına gideceğine işarettir. Rüyada çamaşır yıkamak uzun süredir gizlenen gerçeklerin su yüzüne çıkmasıdır. Çamaşır satmak kısa bir süre sonra ciddi sağlık sorunları yaşayacağınıza işarettir. Çamaşır asmak ev içinde belanın savuşturulmasıdır. Rüyada çamaşır görmek çok istenilen bir şeye kavuşulacağına yorulur.
ÇAMUR Hep kötüye yorumlanan rüyalardandır. Çamura girdiğini gören kişi mutlaka bir sıkıntıya düşer. Rüyada çamur bir ikazdır ve dikkatli olunması gereken olayların yaşanacağına ve halen bazı hatalı işlerin içinde olduğunuza yorumlanır. Bu çamur balçıksa sıkıntı artacaktır. Ancak çamurları temizleyen bir süre sonra sıkıntılarından kurtulacak demektir.
ÇAN Çan sesi duymak durumunuzda iyileşme olacağını gösterir. Eğer çan yakınınızda ise işlerinizdeki bu gelişme için yakınlarınızın verdiği tavsiyelere uyduğunuz taktirde gerçekleşecektir. Ama çanların çaldığını görmek, bir ölüm haberi demektir.
ÇANAK VE ÇÖMLEK Zenginlik ve servete yorulur. Çanak yalamak ölümün yaklaştığına işarettir.
ÇANTA Rüyada bir çanta veya torba görmek işlerinizde başarılı olacağınızı haber verir. Eğer çanta yırtık veya delikse düşünmeden para yatıracağınız bir iş sizi hayal kırıklığına uğratacak ve para kaybettirecek demektir. Açık çanta ise, elde etmek istediğiniz para için çok uğraş emek sarf etmeniz gerekeceğini ve yakın zamanda başarılı olacağının işaretidir.
ÇARIK Yolculuğa,ayrılığa ve Ayrılık acısına işarettir.
ÇARK İşlerinizin düzeninden şaşmadan gideceğine yorulur.
ÇARPILMAK Kötü giden iş yaşamınızın birden bire düzeleceğine işarettir.
ÇARŞAF Yatağa çarşaf sermek yola çıkmak demektir. Temiz, güzel, renkli veya beyaz çarşafsa, iyi kazanç getiren yoldur. Yırtık veya delik çarşaf kişinin yolda zarar edeceğine yorumlanır. Çarşafı toplamak bir zararlı bir işten dönmek anlamındadır.
ÇATAL Evde sakinlik ve rahatlığın işarettir. Kırık çatal, uğraştığınız konularda başarısızlığa uğrayacaksınız demektir. Çatal kullanmak çevrenizde size tuzak hazırlayan birilerinin var olduğunun belirtilmesidir. Sevgililer arasında geçimsizliğe de yorumlanır. Çatal almak yaptığınız bir işte hiç beklemediğiniz bir şekilde yanılacağınızı anlatır.
ÇATI Ciddi olmayan bir hastalığa yakalanacaksınız demektir.
ÇAVUŞ Terfi edeceğinize işarettir. Kendinin çavuş olduğunu görmek bütün yaşamınız boyunca sevgiyi ve mutluluğu bulmak için çalışacağınız anlamına gelir.
ÇAY Misafirlere çay doldurmak iyi haberler alacağınıza yorumlanır. Başkalarına çay ikram etmek o insanın çevresinin genişleyeceğini belirtir. Rüyasında çay içen kimse, iş ve toplum yaşamında başarılı olur demektir. Pakette çay görmek yeni hayaller ve beklentiler olduğunu anlatır. Çayı devirip dökmek bazı planlarınızın sonuca ulaşmayacağını işaret eder.
ÇAYIR İş yaşamınızdaki olaylar sizi mutlu edecek ve bu durum sizin çevrenize mutluluk veren biri yapacak demektir. Bir çayırdan başka bir çayıra atlamak bir kimsenin dünya nimetlerine olan aşırı isteğine ve kazanç için durmadan çabalayacağına işarettir.Kurumuş çayır hayal kırıklığına uğrayacağınız anlamındadır. Çayır toplamak zengin olmaya işarettir.
ÇEK Ertelenmiş borçlarınızı ödeyeceğinize sorunları aşacağınıza ve rahat edeceğinize işaret eder.
ÇEKİÇ Rüyada çekiç görmek sürekli olmayan bir sıkıntı veya üzüntüye yorumlanır. Büyük sıkıntıların üstesinden gelmeniz ve büyük gerekecek demektir. Çivi çakmak alacağınız bir haberden nedeniyle çok mutlu olacaksınız anlamındadır. Çekiç sesi duymak beklemediğiniz bir davete çağrılacağınıza işaret eder.
ÇEKİRDEK Çevrenizdeki kötü arkadaşlarınızın dedikodunuzu yaptığını anlatır.
ÇEKİŞTİRMEK Kimi dostlarınızın sizi çekiştirdiğinin işaretidir.
ÇEKMECE İyi bir insanla evlilik yapacağınıza ve çok iyi bazı dostluklarınız olacağına işarettir.
ÇELİK Rüyada çelik eşyalar görmek iyiye yorulur. Çelik cesurluk, atılganlık ve kendine güven olarak yorumlanır. Parlak çelik görmek iç huzurunuzun olduğunu ve sağlığınızın iyi olduğunu anlatır.
ÇENGEL Sorunlarınızdan bir dostunuzun yardımları ile kurtulacağınıza ya da iyi bir arkadaş çevresine sahip olarak toplum içindeki yaşantınızda güçlü durumda olacağınızı belirtir. Çengel satmak işlerinizin zamanla bozulacağının işaretidir. Çengele bir şeyler asmak farklı iş alanlarına atılarak başarılı olacağınıza yorulur. Kasap çengeli yakınlarınızdan birinin kötü bir haberini alacağınızı belirtir.
ÇEŞME Rüyada çeşme görmek mutluluk demektir. Çeşme rüyaları iyi sayılırlar. Temiz bir çeşmeyi açarak su alan kimse hayallerinin kısmetine kavuşur. Eğer çeşmeden berrak su akıyorsa, para konusunda varlığa, bulanık su akıyorsa darlığa işarettir. Temiz bir çeşme güzel, uğurlu bir iştir. Rüyasında çeşme gören bekar erkek ise bu mutlu ve temiz bir aşk demektir. Evli erkek ve kadınlar için bu rüya, bolluk ve berekettir. Çeşmede yıkanmak sıkıntıdan ve hastalıktan kurtulmak demektir. Bulanlık sulu bir çeşme kötü ve üzüntülü habere işarettir.
ÇETE Başkalarının sizin malınızda ve paranızda gözü olduğunu ve dikkatli olmanız gerektiğini belirtir.
ÇEYİZ Sağlığa ve yeni eşyalara yorulur. Düğün çeyizi iyi niyetliliğiniz sonucunda zarara uğrayacağınıza işarettir. Çeyiz bulundurmak sonu olmayacak yasak ilişkilere girmek anlamına gelir. Çeyiz dikmek hiç beklemediğiniz bir şekilde aldatılacağınıza işarettir.
ÇIĞLIK Rüyanızda siz çığlık attıysanız ya da çığlık atan birini gördüyseniz, etrafınızın düşmanlarla çevrili olduğunu anlamına işaret eder.
ÇIĞ Yakınlarınız yüzünden başınıza dert gelecek ve sıkıntılar yaşayacaksınız demektir.
ÇILDIRMAK Hastalığa ve yaşamınızda gerçekleşecek bazı olumsuz değişiklikler demektir. Sağlığınıza ve yediklerinize dikkat etmeniz gerektiğine işarettir.
ÇINAR Yaşamınızın uzun süreli olacağına sermayenizin devamlı büyüyeceğine, işarettir. Hayırsız, kötü evlada da yorumlanır. Kurumuş çınar:çok önemli para kaybına uğrayacağınızı belirtir. Devrilmiş çınar ağacı birisinin haksız yere suçlanacağına işarettir. Çınar ağacından düşmek iş yaşamınızda yaptığınız hatalar nedeniyle para durunuzun bozulacağına ve sıkıntılar yaşayacağınıza yorumlanır.
ÇIPLAKLIK Rüyada kişi kendisinin çıplak olduğunu görürse sıkıntılara düşeceksiniz demektir. Mantıksız davranışlarınız nedeniyle bazı kötü olaylara karışacaksınız demektir. Başka insanların çıplak olduğunu görmek ise, insanlardan size kötülük geleceği anlamına gelir.
ÇİÇEK Hayra yorulur. Rüyada çiçek görmek güzel ve size şans getirecek bir haber demektir. Kadınlar için hamileliliği işaret eder. Eğer çiçekler kurumuş ise bu, ölümün, üzüntünün, sıkıntının işaretidir. Çiçekli taç taşımak evlilik yapmak ve dünya nimetlerine kavuşmaya işarettir. Çiçekçi dükkanı güzel ve mutlu bir ilişkinin haberidir. Bir demet çiçek, uzak ve zengin bir akrabanızdan size miras kalacağına işarettir. Çiçek sulamak yaptığı işlerde başarı kazanmak anlamındadır.
ÇİFTLİK Elinize para geçecek demektir.Bolluğun ve bereketin işaretidir.
ÇİĞDEM Birbirine anlaşan çiftin evliliğini haber verir.
ÇİKOLATA İnsanların güvenini kazanacaksınız demektir. Birçok insanla yeni dostluklar, arkadaşlıklar kuracaksınız anlamındadır.
ÇİLEK Rüyada çilek yemek gönül hayatınızda mutluluklar yaşayacaksınız demektir.
ÇİNGENE Rüyayı gören orta yaşlı biri ise para kaybına işaret eder . Bekar bir kadın için bu rüya güzel bir evliliğe yorumlanır. Evli bir kadın için ise gizli sırlar öğreneceğine işarettir. Bu rüyayı gören genç bir erkekse, planda olmayan bir yolculuğa çıkacak demektir.
ÇİZME Giydiğini görmek, uğraşılan her işte başarı kazanmak anlamındadır. Başkasının çizme giydiğini görmek, birinin sevgilinizi elinizden alacağı anlamındadır.Çizme eski ve yıpranmışsa, sağlığınızın bozulacağına ve sıkıntı bir dönem geçireceğinize işaret eder.
ÇOCUK Rüyada çok çocuk görmek, zenginliğin ve mutluluğun işaretidir.Rüyada erkek çocuk görmek iyi bir habere ,kız çocuk görmek kötü bir habere işarettir. Süt emen bir çocuk görmek sevince işarettir . Hasta bir çocuk görmek, kendi çocuğunuzun çok sağlıklı olacağı; fakat başka sorunlarla karşılaşacağınız anlamına gelir.
ÇORAP Rüyada çorap almak para kazanmanın işaretidir. Hediye olarak bir çorabın verilmesi ailenin eski bir sorununu çözülmesi demektir. Çorabın kaçması macerası yaşanacağının işaretidir.
ÇORBA Rahat ve uyumlu bir hayatınız olacak demektir.Çorba içmek maaşınızın zamlanacağına, kendi işinizi yapıyorsanız onun büyüyeceğine işarettir.
ÇÖL Çok hayırlıdır. Rüyada çöl görmek her sorunun çözüleceğine, mutluluk ve gelişmeye işaret eder.
ÇÖMLEK Çömleğin içinde et varsa, güzel işlere yorulur. Çömlekçi görmek, iyi bir mevkiye gelmek demektir.
ÇÖPÇÜ Rüyada çöpçü olduğunu görmek genç bir erkek için iş yaşamında yükselmeye, orta yaş bir erkek için iş yaşamında biraz sıkıntı olacağının işaretidir. Evli bir kadın için gayri meşru ilişkiye yorulur.Bekar bir kadın için varlıklı biriyle mutsuz bir evlilik anlamındadır.
ÇÖP İş hayatında başarısızlığa ve adınızın bazı kötü olaylara karışacağınıza işarettir. Kadınlar için bu rüya, aşk hayatında sıkıntı demektir.
ÇÖREK Rüyada çörek pişirmek veya yemek özel hayatınızda mutluluk anlamındadır.
ÇUKUR İş yaşamınızda temkinli olmanız gerektiği anlamına gelir. Hayatın sonunun geldiğine, yaşamınıza çeki düzen vermeniz gerektiğine işarettir.
ÇUVAL Dolu çuval ise bereketi gösterir. Kaybettiğinizi sandığınız değerli bir eşyayı bulacak ve mutlu olacaksınız.Çuvalı boş görmek hanede bereket olmadığını ve bir uğursuzluk bulunduğunu belirtir.
ÇUVALDIZ Eşinizin hamile kalmasına ve kız çocuğu sahibi olacağınıza yorumlanır.
ÇÜRÜK Amansız, sonu olmayan bir aşka tutulmaya ya da sevdiklerinizden ayrılmaya işarettir. Bedeninizde çürük olması daha önce yaşadığınız aşkları hatırlamak size sağlamayacak demektir. Çürük yumurta ise hayatınız boyunca elinizi attığınız her işte başarılı olacağınız anlamındadır. Çürük domates görmek eğer siyasetle uğraşıyorsanız önemli seviyelere gelecek ve başarı sağlayacaksınız anlamındadır.

Rüya Tabirleri : C Harfi ile başlayanlar

CACIK Rüyada cacıkla ilgili bir şey görmek başınızdan geçecek bir olay yüzünden üzüntü duyacağınıza işaret eder.
CADDE Rüyada cadde görmek size zarar verecek iş yapacağınıza işarettir. Bir caddede yürümek sorunların üstesinden gelerek mutlu olacağınıza yorumlanır. Caddeden ayrılmak içinde bulunduğunuz zor durumları atlatacağınız anlamına gelir.
CADI Rüyada cadı görmek kendisinin dışında oluşan bir problemle karışıp, zor durumda kalınacağına işarettir. Bir tartışma veya kavgaya karışacağınız anlamına da gelir.
CAM Rüyada kırık bir cam görmek önemli olmayan sorunlara işarettir. Camı kendisinin kırması hayatında çok önemli bir dönemeçte olduğuna haber verir. Cam parçasından bakmak, büyük düş kırıklığına ve iş yaşamında başarısızlığa yorumlanır. Cam satmak yaşamda tutturulan düzenin bozulmasıyla sıkıntılı günler yaşamaya işarettir. Kırık cam eşlerden birinin ölümüne; cam temizlemek hem aile hem de iş yaşamının düzene girmesi demektir.
CAMBAZ Bir sanatta başarı elde etmek demektir. Kendisini cambaz olarak gören kişi çevresindekileri aldattığını zanneder.
CAMİ Rüyada cami veya mescit görmek yapılan işlerde başarı kazanacağına arzuların gerçekleşeceğine işaret eder.
CAN SIKINTISI Kendinizi canı sıkkın görmek zor günlerin biraz daha süreceğini ancak, sonrasında rahata ereceğinizi işaret eder. Birisinin sizin canınızı yaktığını görmek size acı bir haber geleceği anlamına gelir.
CANAVAR yeni olay ve haberlere, duygularınızla yaklaştığınıza yorumlanır. Olaylar karşısında duygusal davranmamalı içgüdülerinizle hareket etmemelisiniz daha mantıklı olmalısınız demektir.
CASUS Rüyada casus görmek iyiye yorulmaz. Casus olmak sabır göstermediğinizden işlerinizin bozulmasına ve aklınızın başka işlerle meşgul olduğuna işarettir. Bir casusla karşılaşmak huzura kavuşmak için insanlardan uzak olacağınız bir yerlere yolculuğa çıkmaya yorulur. Casusa sır söylemek arkadaşlarınızdan birisinin arkanızdan konuştuğuna delalettir.
CEHENNEM Rüyada cehennem görmek ve aile içi huzursuzluk belirtir. Cehennemde olduğunu görmek, bir kişinin sizi kötülük yapmak için kışkırtacağı anlamına gelir. Böylece, para durumunuz bozulacak hem de psikolojiniz sarsılacak demektir.
CEKET Rüyada yeni ceket iyi bir fırsat demektir. Bu rüyayı görenler güzel bir işe girer. Ceketinin söküldüğünü görmek iş değişikliğini belirtir. Ceketin aniden yırtılması işten hemen para kazanılacağına işarettir. Ceket çıkarmak işte ve çevrede değişikliği belirtir.
CELLAT Kendisine ahlaksızlığı iş edinmiş kötü kimsedir. Hastalık nedeniyle üzüntüye ve acıya ya da emellerinizin gerçekleşmeyeceğine işarettir. Aileden birisinin yada çevrenizden bazılarının kötülük peşinde koştuğunun habercisidir. Cellat başı gördüyseniz çok temkinli olmanız gerekir.
CENAZE Rüyada cenaze görmek iyidir. Bir cenaze gören kişi uzun zamandır haber alamadığı biriyle karşılaşır demektir. Cenazeye katılan kişi hayatında güzel bir yenilikler yapar anlamındadır. Kendi tabutunu görmek ise mal ve para kazanılacağının haberidir.
CENNET Sizi seven yardımınıza koşan iyi dostlara sahipsiniz demektir. Eğer sağlığınız bozuksa ya da sıkıntı çekiyorsanız, yakında durumunuz düzelecek anlamına gelir. Cennete girmek mutlu ve rahat bir hayat, cennetten kovulmaksa rahatsızlık demektir. Cennet melekleriyle konuşmak işinizde iyi bir yere sahip olarak iyi bir evlilik anlamına da gelir.
CEP Yakınlarda bir hırsızlık olayı olacağına işarettir.
CEPHE Yaşamınızda zorluklarla karşılaşacaksınız ancak bu zorluklar kısa süreli olacak demektir. CERRAH Dertlerinizden sıyrılacaksınız demektir.Cerrah sizi tedavi ediyorsa iyi bir insanla tanışacağınıza ve bu insandan çok büyük destek göreceğinize işarettir.
CESARET Yılmadan uğraşmaya sonunda başarı geleceğine yorulur.
CESET Yakınlarınızdan birinin ölümüne işarettir.
CEVİZ Rüyada ceviz yemek para kazanmak demektir. Ceviz toplamak aile yaşantınızın mutlu olmasının belirtisidir. Çürük ceviz birisinin sizi kandırılacağını belirtir. Ceviz ağacı: kötü ve açgözlü bir adamla karşılaşacağınıza yorulur. Ceviz ağacından düşmek ise başınız belaya girecek ancak kurtulacaksınız anlamına gelir.Ceviz koparmak mecburi bir seyahat nedeniyle sevdikleriniz ayrı kalacağınız anlamındadır. Kurumuş ceviz ağacı para durumunuzun bozulacağını işaret eder. Ceviz ağacı yıkılırsa yakınlardan boyu uzun birisinin ölümünü haber verir.
CEYHAN NEHRİ Rüyada Ceyhan nehrini görmek güzel yorumlanır. Zenginliğe, berekete kavuşmaya, üzüntülerden ve dertlerden kurtulmaya işarettir.
CEYLAN Evlilik,muyluluk,güzellik zarafet ve aşka işarettir.Ceylan vurmak:bir kadının avucuna düşmek,ormanda ceylan görmek:sonu hüsran olan karşılıksız aşka yorumlanır.Ceylan sürüsü görmek: yeni bir işe atılacağınıza işarettir.
CEZA Uzun süredir gösterdiğiniz çabalarınız sonucunda işleriniz düzeleceğine ya da çok değer verdiğiniz birisinin hatıralarının hiçbir zaman kalbinizden silinmeyeceğine işarettir.
CEZVE Rüyada cezve görmek dedikodu, asılsız ve kötü söz demektir. Cezve bakırsa bu dedikodulardan sonra müjdeli bir haber gelebilir anlamındadır.
CIMBIZ Rakip durumunda olduğunuz kişilere karşı becerileriniz sayesinde üstünlük sağlayacağınız demektir.
CIRCIR BÖCEĞİ Uluorta konuşmalarınız sizi tartışmalı ortamlara girmenize sebep olacak demektir. Cırcır böceğini öldürmek ise, yüksek bir mevkiye işarettir.
CIRCIR Hedeflerinize ulaşacağınızı ifade eder.
CIVA Yarım kalmış bir işiniz olduğuna gönül işlerinizde başarısızlığa uğrayacağınıza yorulur. Cıva almak emellerinize ulaşamayacağınızı belirtir. Barometrede cıvayı yüksek görmek ticaret hayatınızda, işlerinizde başarı kazanacağınıza işarettir.Alçak görmek ise tam tersi anlamına gelir. Cıva içmek gizi bir olayın insanlar tarafından öğrenilmesi demektir. Cıva satmak sıkıntılarınızı çevrenizdekilere başkalarına yansıtmaktır.
CİLVE Size yapılıyorsa:gerçekleştiremeyeceğiniz bir iş için yalan söylemek, siz yapıyorsanız ise, birilerine özlem duyuyorsunuz demektir.
CİNAYET Cinayet işlediğinizi görürseniz, zor günler geçireceğiniz ve bütün işlerinizde hüsrana uğrayacaksınız demektir. Eğer kendinizi savunmak için cinayet işlediyseniz, iş hayatınızda başarılar kazanacağınız, yükseleceğiniz anlamındadır.
CİN Hileci aşağılık bir kişiyi belirtir. Cin çarpması haram bir mal edilmesine ve büyülerle uğraşılmasına yorumlanır. Evde cin görmek evinize ve malınıza kötülük geleceğine işarettir. Cinden yardım istemek çeşitli maceralara atılma isteğinde olduğunuzu işaret eder.
CİNSEL İLİŞKİ Rüya gören erkekse amaçlarına kavuşup, işinde ilerleyeceğine; rüya gören kadınsa sıkıntılı bir dönem geçireceği, ancak temkinli dikkatli olursa tekrar huzura ereceğine işarettir.
CİRİT Hayatınız başarılarla dolu olacak bu sayede mutluluğunuz artacağı anlamındadır.
CİVCİV Rüyada yumurtadan civciv çıktığı görülürse yaşamınıza renk katacak değişimlere hazırlanıyorsunuz demektir. Kümeste veya bahçede görülürse berekete ve kısmete işarettir.
CUMHURBAŞKANI Umduğunuzdan da fazla mutlu olacaksınız demektir.
CÜCE Rüyada cüce görmek arzularınızın olacağına, dertlerinizi azalacağına, ummadığınız kazançlar elde edeceğinize işarettir.
CÜMBÜŞ Güzel günlerin sona erdiğinin zor bir döneme girildiğinin, büyük sıkıntılar çekileceğinin; ama bir süre sonra tekrar rahata kavuşulacağının haberini verir. Cümbüşten dönmek beladan kurtulmak demektir. Cümbüşe davetli olmak ise aslında davet edenlerin kötü niyetli olduğu bu nedenle da tedbirli olmanız gerektiğini işaret eder.
CÜZDAN Cüzdan bulmak maddi veya manevi açıdan kazanç sağlayacağınıza işaret eder. İçi para dolu cüzdan bulmak ise, şansınızın arttığı döneme işaret eder.Cüzdanınızı kaybettiğinizi gördüyseniz, yakın bir dostunuzla kavga edeceğiniz anlamına gelir.
CÜZZAM Sıkıntılarınız sona erecek, artık yaşamınız rahatlık ve huzur içinde olacağına işarettir.

Hangi Burç Hangi Çikolatayı Sever?

- Egzotik tatları tercih eden Koçlar 'zencefilli' çikolata
- Damak zevkine düşkün Boğalar çıtır çikolata 'krokanlı'
- Değişik tatlar arayan İkizler 'kestaneli bitter truffle'
- Evcil Yengeçler gevrekli ve üzümlü ile fındıklı çikolata
- Kalite düşkünü Aslanlar 'bitter'
- Alkolden hoşlanan Başaklar 'viski - konyak aromalı'
- Tatlı sever Teraziler 'beyaz'
- Damak zevkinde de tutkulu olan Akrepler 'portakallı sütlü'
- Yenilik meraklısı Yaylar 'beyaz truffle'
- İç dolgusu seven Kovalar 'konyaklı, fındıklı'
- Mükemmeliyetçi Oğlaklar 'kahveli bitter'
- Âşıkken çikolatayla avunan Balık da 'karamelli ve sütlü' çikolata seviyor.

Burçlar ve Çiçekler

SÜMBÜL / KOÇ Koçun zamanı ilkbahardır. bu dönemde sümbülün çiçekleri ile mutlu olur. yumuşak pembe, mavi, mor ve beyaz renkler onu büyüler. ilkbahar çiçeklerini genelde kışın evde ve camın önünde yetiştirir. böylece onlarla haftalarca mutlu olabilir.
GÜL / İKİZLER İkizlerin sembolüdür. çiçeklerin kraliçesi özellikle ikizleri etkiler. ikizler sadece onun çekiciliğini değil onun nasıl yetiştirileceğini de bilir. bakımı ve diğer işlerine de hakimdir.
ORKİDE / ASLAN Yükseği seven aslan çiçeklerde de gösterişli olanlarını sever. orkide bu yüzden favorileri arasındadır. büyüleyici ve alışılmadık renkler onu fazlasıyla etkiler. egzotik güzelliği ile bitkiler ailesinin en büyük üyelerinden olup 25.000 den fazla vahşi büyüyen çeşidi vardır.
ALYA / TERAZİ Çok şık olan terazi barok güzelliğe sahip dalyaları tercih eder. basit, yarı veya tam dolu dalya çeşitleri değişik renkli ve yapraklıdır. türleri her geçen yıl artmaktadır.
ZAMBAK / YAY Güzel şekli ve hoş kokusu ile yayı büyüler. ilk tercihi beyaz kral zambağı olsa da kırmızı ateş zambağı alaca renkli Türk zambağı ona mutluluk verir.
KARDELEN / KOVA Kardelen kıştan sonra ilk olarak açan çiçeklerden biridir ve ilkbaharın gelişini haber verir. mutlu kova, çimenleri parlak renkleri ile dolduran ve daha şubat ayında etrafa güzel kokular yayan bu çiçeği çok sever.
LALE / BOĞA Yaşama sevinci ile dolu olan boğa, canlı renklere sahip çiçekleri sever. laleler içinde en geniş seçeneğe sahiptir. farklı tonlarda bulunduğu gibi değişik şekillerde de elde edilebilir. eğer bir bahçesi yoksa laleler ile dolu bir vazo da yeterli olacaktır.
AKDENİZ LALESİ / YENGEÇ Akdeniz'den gelen anemon güçlü renkleri ile yengeci büyüler. yengecin yaşam tarzında olduğu gibi anemonlar da kendilerine özgüdür. rahatsız edilmeden küçük gruplar halinde yetişirler. küçük veya taşlı bahçelerde.
MARGİT / BAŞAK Bakımının kolay ve her yere uyması sebebiyle margit başak için uygun çiçek dostudur.renkli ve parlak beyazı ile dikkat çeker. başağın balkonda veya bahçedeki tercihi renkli türleridir.
EŞEK DİKENİ / AKREP Akrepler hareketi sever ve her boş zamanlarında gezi ve yürüyüşler yapar. bu sırada dağlarda bulunan dikenlerin güzelliği ilgisini çeker. centiyane gibi diğer dağ çiçekleri de onu büyüler.
AMARİL / OĞLAK Çalışkan oğlak uzun boylu amarilleri sever. ilk tercihi kırmızı çiçekli çeşididir. kendisi gibi ona da özen gösterir ve gelecek yılda da çiçek açmasını sağlar.
NERGİS / BALIK İlkbaharda balığın doğumu ile sarı renkli nergislerin de çiçekleri açar. ilkbahar çiçeği ünvanı ona aittir. özellikle trompet nergisi parlak sarı rengi ile büyüleyicidir

Burçlara Göre Tatil

Koç
Koç insanı için tatil demek, heyecanlı yeni olaylarla gücünü ve dayanıklılığını ölçmek ya da daha önce hiç yapmadığı şeyleri yapmak demektir. Koç, diğer burçların aksine tatilinde günlük hayatından çok farklı şeyler yaşamak ister. Koç burcu macera ve keşifleri temsil ettiğinden tatilinde dağcılık, rafting, yamaç paraşütü gibi sporlar yapmayı tercih eder. Doğaya karşı kendi gücünü test edebileceği bir kamp tatili ona iyi gelecektir. Koç burcu ilk defa gittiği yerlerde çok eğlenir. Bu yüzden tatil için hiç gitmediği yerleri seçmelidir. Her zaman yeni şeylere ihtiyacı vardır, daha önce gezip gördüğü yerler ona fazla heyecan vermez.
Boğa
Boğa burcu lükse ve güzelliklere düşkündür. Yeşillikler içinde dağ ya da göl manzaralı şık bir tatil köyü, otel tam ona göredir. Abant Gölü, Yedigöller, yazın Kartalkaya, Uludağ, İsveç, İsviçre, Aspen gibi yerlerde çok mutlu olacaktır. Seyahatinizde yoğun günlük programlar yapmamalısınız. Boğa insanı tatilde gevşemek ister. Kitapçıları, müzeleri, sanat galerilerini ve mağazaları dolaşarak rahatlar. Kadın Boğa'lar güzellik ürünleri ve bakımı ile kendini şımartmak ister. Boğa için tatil demek, günlük hayatın dışında farklı zevkleri tatmak demektir.
İkizler
İkizler için seyahat, yeni şeyler öğreneceği, heyecanlı deneyimler yaşayacağı, ufkunu genişleteceği ve hayatına yeni bir bakış açısı kazanacağı harika bir fırsat demektir. İkizler insanı tatile dinlenmek için değil, değişiklik için gider. Tatil programı yaparken dikkat etmesi gereken en önemli konu, gittiği yerde kafaca ve fiziksel olarak tamamen meşgul olabileceği aktivitelerin olmasıdır. Plajları, tarihi yerleri, müzeleri, alışveriş merkezleri, güzel manzarası olan ve kısa geziler yapabileceği diğer tatil yörelerine yakın bir yer seçmelidir. İkizler burcu, Yay ve Balık gibi çift bedenli bir burçtur, tatilinde iki ülkeye, iki şehre birden gitmek isteyebilir. İkizler burcu, bulunduğu yörenin kültürünü, yaşam tarzını yansıtmayan lüks otelleri tercih etmez. Onun yerine minik otelleri, pansiyonları, aile işletmelerini tercih eder. Haberci ruhlu İkizler'in odasında bir TV, yakınlarda ise gazete bayii ya da kitapçı olmalıdır.
Yengeç
Duyarlı Yengeç insanları en çok su kenarında tatil yapmaktan mutlu olurlar. Yengeç burçlarının çoğu evlerinden fazla uzaklaşmak istemezler. Evlerine yakın deniz, göl kenarları, onlar için ideal tatil yerleridir. Büyük lüks oteller yerine küçük oteller, içinde mutfağı olan bungalovlar sakinliği seven Yengeç insanına hitap eder. Tatilde, o yörenin pazarından aldığı sebze ve baharatlarla yemekler yapabilirse çok mutlu olacaktır. Kendini ne kadar çok evinde hissederse, gittiği yerde o kadar çok rahat eder. Tutumlu Yengeç fazla para harcamayı sevmediğinden hesaplı turlarla tatile çıkmak ister. Ailesine bağlı Yengeç burcu, büyük dedelerinin doğduğu yerlere gidip köklerini araştırmaktan heyecan duyacaktır. Aynı şekilde Mekke, Kudüs, Tibet gibi dinlerin doğduğu ya da Kapadokya, Roma gibi dini yerlerin bulunduğu bölgeleri ziyaret etmekten de zevk alacaktır. Bir Yengeç için tatilde ne yaptığı ya da ne aldığından çok neler hissettiği önemlidir.
Aslan
Günlük yaşantısında bile lükse meraklı olan Aslan burcu, tatil söz konusu olduğu zaman en değişik, en harika tatil için tüm parasını birden harcayabilir. Hatta bu parayı bir araya getirebilmek için uzun bir süre beklemeyi bile göze alır. Rahat edemeyeceği, zor şartları olan bir tatilin anlamsız ve sıkıcı olduğuna inanır. Aslan toplum insanıdır, kalabalıktan hoşlanır. Issız bir tatil yöresi ona göre değildir. Zengin kültürleri olan kalabalık şehirler onu çeker. Özellikle eski sarayları, kaleleri olan yerlerde asaletin izlerini bularak çok mutlu olur. Aslan insanı nereye giderse gitsin parasının yettiği en lüks otelde en iyi servisi almak ister. Gece hayatını sevdiğinden onu dansetmeye, caz konserine ya da tiyatroya götürebilirsiniz. Kendisini gösterebileceği ve herkesi görebileceği barlara, kafelere bayılacaktır. Aslan insanı nasıl yaşanması gerektiğini iyi bilir.
Başak
Başak, zeki, entelektüel, iletişimci, enerjik ve aynı zamanda üretici bir burçtur. Onun en son isteyeceği sırt üstü uzanarak hiç bir şey yapmadan geçireceği bir tatil olacaktır. Başak insanı hareket ve heyecan aramaktadır. Keşif ve araştırma duygusunu tatmin edeceği yeni yerler ona heyecan verir. Gideceği yer ile ilgili ne kadar çok bilgi toplayıp hazırlık yaparsa, gittiği zaman o kadar çok mutlu olur. En uygun fiyatlı tur ve otelleri araştıracak, eğer yabancı bir ülkeye gidiyorsa o ülkenin dilini biraz öğrenecek, kültürü hakkında bilgi toplayacak, ön hazırlıkların hepsini eksiksiz yapacaktır. Sağlığına düşkün Başak burcu, uzak ülkelere gidemiyorsa, yakınlardaki kaplıca, sağlık çiftlikleri gibi yerlere giderek yenilenebilir. Buralarda egzersiz yapacak, doğa içinde yürüyecek, masaj, sauna, çamur, parafin maskeleri ile baştan aşağı temizlenecek, arınacak, dinlenecek ve kendini harika hissedecektir. Bu şekilde Başak insanı yavaşlayacak ve yerinde durabilecektir.
Terazi
Oldukça sosyal olan Terazi insanı, tatil için büyük bir şehri ya da hareketli bir tatil yöresini tercih eder. Konforlu ve rahat bir ortamda olmayı sevdiğinden, çadırda bir tatil ona göre değildir. Terazi'ye kamp yapmaktan bahsederseniz faksı ve kablolu TV'si olmayan bir otel demek istediğinizi zannedebilir. Terazi burcu, müzeleri, sanat galerilerini dolaşmayı, alışveriş yapmayı sever ve gece hayatından çok zevk alır. Yengeç insanları tek başına ya da yalnızca bir kişi ile tatile çıkma fikrini hayal bile edemez. Onun için tatil demek, kalabalık ve neşeli insanlarla bir arada eğlenmek demektir.
Akrep
Akrep burcunun özel hayatı çok önemlidir. Issız, sessiz, sakin, kimsenin olmadığı bir ada, tatil yöresi ya da özel bir tekne tam ona göredir. Yengeç ve Balık gibi duygusal bir su burcu olan Akrep, su kenarında kendini hiç bir yerde olmadığı kadar iyi hisseder. Yoğun duygulara ve tutkulara sahiptir, zaman zaman yalnız kalmaya ihtiyaç duyar. Kaldığı yerde televizyon ve telefon olmasa da olur ama oda servisine ihtiyacı vardır, şampanya içebilmeli ve kendi müziğini dinleyebilmelidir. Onun için tatil demek, dış dünyaya hazırlanmak ve yenilenmek demektir. Günlük hayatta enerjisini çok yoğun ve konsantre bir biçimde kullanan Akrep, enerjisini çok çabuk tüketir. Issız bir adaya veya tekneye bütçesi yetmiyorsa deniz ya da göl kenarında kitap okuyarak, balık tutarak ve hiç bir şey yapmadan dinlenebileceği sakin yerlerde tatil yapmalıdır. Akrep insanının sahilde uzun yürüyüşlere ve araba ile küçük gezilere çıkmaya ihtiyacı vardır. Kaldığı otelin güzel ve konforlu olmasını arzu eder.
Yay
Yay burcunun seyahat etmeye karşı müthiş bir tutkusu vardır. Ne kadar uzak ve egzotik yerlere giderse o kadar çok heyecan duyar. Alaska'dan Kenya'ya tüm uzak ülkelere gitmek ister. Zıt burcu İkizler gibi kafaca zorlanmaya ve yeniliğe ihtiyacı vardır. Yolculuğa çıkmadan çok önce gideceği yerin kültürü ve tarihi hakkında bilgi toplar. Lisan konusunda oldukça yeteneklidir ve gideceği ülkenin insanları ile hiç olmazsa biraz sohbet edebilecek kadar o ülkenin dilini öğrenmek ister. Atletik Yay burcu, tatil programını bol fiziksel aktivitelerle doldurmalıdır. Bol aktiviteli, spor faaliyetleri olan tatil köyleri Yay insanı için idealdir. Doğada yürüyüşler, tenis oynamak, yüzmek, koşmak, at binmek ve spor salonunda aerobik dersleri ile çok mutlu olacaktır.
Oğlak
Oğlak burcu için en ideal tatil, dağlık bir bölgede olacaktır. Bu burç geleneklere ve tarihe önem verdiği için antik ve tarihi yerleri gezmekten büyük zevk alır. Hala arkeolojik kazılar yapılan bölgelere gitmek ya da bu kazılardan birinde gönüllü çalışmak hayatının unutulmaz tecrübesi olacaktır. Oğlak insanı eski, büyük ve geleneklerini koruyan otellerde kalmaktan büyük zevk duyar. İstanbul'da Pera Palas, New York'da Plaza, Londra'da Ritz Oteli gibi. Bunun yanı sıra Oğlak burcu doğada dere tepe yürümeye bayılır. Oğlak, tatilinde biraz iş yapabilirse çok mutlu olur. Bu yanındaki insanı çıldırtabilir ama onun için iş, hayatının bir parçasıdır, ona büyük zevk verir ve bu yüzden de çok başarılıdır. Seyahatinde işle ilgili bir fırsat yakalayabilirse tatil daha da zevkli olacaktır.
Kova
Sıradan turistik bir tatil, maceracı ve bağımsız ruhlu Kova burcunu sıkacaktır. Dünya kültürlerine, toplumların sosyal yapılarına ilgi duyan, entelektüel Kova, büyük sosyal değişimlerin olduğu Rusya, Çin, Hong Kong ya da Berlin gibi yerlere gitmelidir. Kova burcu bilgisayarı olmadan yaşayamaz, tatilde iken aklı bilgisayarındadır. Diz üstü bilgisayarı varsa her yere taşır, yoksa mutlaka birisi onun için e-mail'ini kontrol ediyordur. Bağımsız ruhlu Kova insanının açık alanlara ihtiyacı vardır. Doğa harikası ıssız yerlerde özgürlük ve keşif duygusunu yaşayacaktır. Her dakikası planlanmış turlar ona göre değildir. Kendi programını kendi yapacağı bir tatili tercih eder. Esintili bir karakteri olduğu için hiç bir gezinin katı kuralları ya da günlük programı olmamalıdır. Sürprizlere ve değişikliklere açık bir tatil düşünmelisiniz.
Balık
Balık insanı iflah olmaz bir romantiktir. Tatilinden iyice zevk alabilmesi için biraz fantezi olmalıdır. Gerçek, günlük hayata benzeyen sıradan bir tatil ona göre değildir. Su elementi Balık için en iyi tatil, ada ve deniz kenarında olandır. Dalga seslerinin duyulduğu, deniz manzaralı küçük bir otel, hassas Balık insanını rahatlatacak ve sakinleştirecektir. Balık fazla atletik olmayan yaratıcı bir burçtur, bu yüzden ağır sporlar yerine yüzmeyi, kürek çekmeyi, yelkenle açılmayı, şnorkelle dalmayı ve sahilde uzun yürüyüşlere çıkmayı tercih edecektir. Tekne kiralamak harika bir fikir olacaktır, fotoğraf makinesi ile artistik yaratıcı fotoğraflar çekecektir. Balık burcu ayakları temsil eder. Balık insanı özellikle romantik aşk şarkıları ile dansetmeyi çok sever. Sezgileri gelişmiştir ve seyahat sırasında keşfetme duygusu ona zevk verir. Onu yapılması gereken tatil aktiviteleri ile programlamaya kalkmayın. İlginç şeyler bulursa kalmak isteyecek, özgür olamama hissi ise onu rahatsız edecektir.

Burçlara Göre Saç Rengi

Koç: Aktif, cesur ve bilinçlisiniz. Duygularınızı olduğu gibi belli ediyor, kısıtlamalara gelemiyorsunuz. Saç modelinizin ise sizi engellemesine tahammülünüz yok. Pratik, kısa saç kesimi tam size göre. Uzun saçlı Koç kadınları, saçlarını mutlaka geriye tarar ve at kuyruğu şeklinde bağlar. Düzgün görünümlü bir at kuyruğu için saçınız nemli iken pürüzsüzleştirici saç kremi uygulayınız.
Boğa: İnatçı, güvenilir ve sabırlı kişiliğiniz var. Güzelliğiniz, cazibeniz ve tüm kadınsı özelliklerinize karşı ayaklarını yere sıkı sıkı basan bir yapıya sahipsiniz. Bu nedenle, fazla abartılı saç modellerini kendinize asla yakıştıramazsınız. Doğal görünümlü saçlar daha çok hoşunuza gider.
İkizler: Çevrenizle son derece kolay ilişki kuruyorsunuz. Can sıkıntısı size çok yabancı. Aşırı düzene yatkın olmamanız, komplike saç modellerinden hoşlanmamanıza neden oluyor. Sürekli kontrol edilmesi gerekmeyen, doğal haline bırakılmış saçlar size daha uygun.
Yengeç: Son derece duygusal ve idealist bir yapıya sahipsiniz. Ayrıca mesafeli bir insan olduğunuzdan herkesin size kolayca yaklaşmasına izin vermezsiniz. Bu yüzden, yerine göre gözlerinizdeki anlamı çevrenizden gizleyebilmeniz için uzun saçlarınız olmalı.
Aslan: Herkesin sevgilisi olarak, yaşamı dolu dizgin yaşıyorsunuz. Dişi aslanın asaletine sahip olmanıza rağmen yine de kibar bir saç modeli size uygun değil. Burçların kraliçesi olarak herkesin size hayranlık duyması şart. bu yüzden, gösterişli saçlardan ve çarpıcı, cesaret isteyen son moda değişik renklerden korkmayın.
Başak: Dakik bir insansınız. Hatta size mükemmeliyetçi bile denilebilir. Dağınıklığın hiçbir türüne dayanamazsınız. Bu yüzden saçlarınızın özenle taranmış olması şart. Saçlarınıza düzenli bir görünüm vermek için saç spreyi ve briyantin kullanın.
Terazi: Cazibeli ve esprili olmak sizin en temel özelliğiniz. Ayrıca uyum ve estetik konusunda da son derece duyarlısınız. Tıpkı aslan kadını gibi, sizde lüksten çok hoşlanıyorsunuz. Yeter ki fazla dikkat çekici olmasın. Bu nedenle size sade ve şık saç modellerini tavsiye ederiz.
Akrep: Burçlar arasında akrep kadını kadar ne istediğini bilen ve hedefe kilitlenen bir burç daha yoktur. Dışarıdan bakıldığında sakin ve soğuk görünürsünüz. Buna bağlı olarak mükemmel şekillendirilmiş saçlar ve her zaman bakımlı olmak tipik özelliklerinizdir. Saç modellerinizin daha yumuşak ve feminen olmasını sağlayın. Bu tür saçlar size daha çok yakışacaktır.
Yay: Bağımsız karakteriniz sizin tipik özelliğiniz. Ani kararlar alabiliyor, maceradan hoşlanıyorsunuz. Jöle, sprey türü saç şekillenme ürünlerinden pek hoşlanmadığınız için yumuşakça dökülen saç modeli kullanmanızdan ve saçınıza pürüzsüzleştirici saç kremi gibi daha yumuşak formüllü ve doğal görünüm veren şekillendiricilerle şekil vermenizde fayda var.
Oğlak: Kıvrak espri anlayışınız ve ortama uyumunuz sayesinde en zor durumlardan bile yüzünüzün akıyla sıyrılabilirsiniz. her konuda olduğu gibi saç konusunda da sağlamcısınız. Bu yüzden saçınızın bozulmasını önleyen ve her telin yerli yerinde durmasını sağlayan sprey ve jöle gibi şekillendiriciler kullanın.
Kova: Etrafınızda olup biten her şeyle ilgili ve son derece ateşlisiniz. Sürekli yeni fikirler peşindesiniz. Bu durumda, karmaşık saç modellerine ayıracak zamanınız da yok. Ancak, o doğal ışıltınızı yitirmemeniz için saç bakımınıza da özen gösterin. Kişisel saç bakımınıza uygun ürünleri kullanmayı ihmal etmeyin.
Balık: Romantik ve güçlü sezgilere sahip bir insansınız. Yaşamda duyarlı ve duygulu hareketlerle ilerliyorsunuz. Saçlarınız da sizin gibi duyarlı olduğundan boya ve perma gibi kimyasal uygulamalardan uzak durun. Bitkisel boyalar ve alkol oranı düşük şekillendiriciler kullanmaya özen gösterin"

Entel Burçlar

Koç Burcu: Koç'a göre yaşam: "Eğer bana bu dünyaya neden geldiğimi soracak olursanız, bilin ki ben artistim ve yaşamı tanıyıp, sesimi duyurmak için buradayım."
Boğa Burcu: Boğa kendini anlatıyor; "Biz insanlar sıradan, ilkel ve egoist sürüngenleriz ama ben en iyisi ve en akıllısıyım; beni anlamayanlara acıyorum."
İkizler Burcu: İkizler düşünüyor; " Her geçen gün beni daha mutlu ve daha bilge yapıyor ama acaba hangisi gerekli?"
Yengeç Burcu: Yengeç dolunayda felsefe yapıyor; "Eşitlik iddiaları arttıkça insanlık aşağılara düşüyor; ne saçma; ben sizlerle eşitmiyim? "
Aslan Burcu: Aslan ormanda dolaşıyor; "Krallar yıldızlar gibidir, doğarlar ve batarlar; olabilir çünkü asıl önemli olan ünvanların ve yapılanların kalıcı olmasıdır. Beni sakın unutmayın."
Başak Burcu: Başak kuruntu yapıyor; " Bir arkeolog bir kadın için ideal bir kocadır; çünkü yıllar geçtikçe kadını ile daha çok ilgilenip, yakından araştırır. Beni araştırın."
Terazi Burcu: Terazi talk-show'da; "Risk, risk, risk; şu dünyadaki en kötü şey işte bu. Kendinle barış ve gerçeği yüzle, yöntem belli ama kendimi tanımam da risk değil mi?"
Akrep Burcu: Akrep aynaya bakıyor; " Herkes kendini bilge sanıyor, aman tanrım, bu ne büyük bir aptallık. Üstelik seksüel bile değiller; neyse, seks yapalım mı?"
Yay Burcu: Yay üzülüyor; "İnsanlar o kadar karmaşık, gizemli varlıklar değiller ki, nedir bu felsefeler, arayışlar? Kötü sadece kötüdür. Sahi, ben kötü müyüm?"
Oğlak Burcu: Oğlakça; " Bu gezegende bir tek insanın yaşamın tüm anlamını biliyor olması mümkündür ama siz onu tanımıyorsunuz ki, beni biraz anlasanız ne olur?"
Kova Burcu: Kova tek kaşı yukarda sizi süzüyor;"Şimdi şu raporları bir an bırakın; evrenin tek ve sonsuz bir tapınak olduğunu ama bir çocuk tarafından yönetildiğini hiç düşündünüz mü?"
Balık Burcu: Balık çok mutlu; "Bu, belki de mutluluk değildir, kimbilir? Yoksa bir tür melankoli mi? Ama birgün mutlu bir anı düşünebilirim nasılsa; neyse, alabilirmiyim?"

Burçlar Arası Uyum

KOÇ (21 Mart-20 Nisan)
Çok iyi : Aslan, Yay
İyi : Boğa, İkizler, Kova, Balık
Orta : Başak, Akrep
Kötü : Yengeç, Terazi, Oğlak
BOĞA (21 Nisan-21 Mayıs)
Çok iyi : Başak, Oğlak
İyi : İkizler, Yengeç, Balık, Koç
Orta : Terazi, Yay
Kötü : Kova, Aslan, Akrep
İKİZLER (22 Mayıs-21 Haziran)
Çok iyi : Terazi, Kova
İyi : Yengeç, Aslan, Koç, Boğa
Orta : Akrep, Oğlak, Balık
Kötü : Başak, Yay
YENGEÇ (22 Haziran-23 Temmuz)
Çok iyi : Akrep, Balık
İyi : Aslan, Başak, Boğa, İkizler
Orta : Yay, Kova
Kötü : Terazi, Koç, Oğlak
ASLAN (24 Temmuz-23 Ağustos)
Çok iyi : Yay, koç
İyi : Başak, Terazi, İkizler, Yengeç
Orta : Balık, Oğlak
Kötü : Akrep, Kova, Boğa
BAŞAK (24 Ağustos-23 Eylül)
Çok iyi : Oğlak, Boğa
İyi : İkizler, Yengeç, Balık, Koç
Orta : Terazi, Yay
Kötü : Kova, Aslan, Akrep
TERAZİ (24 Eylül-22 Ekim)
Çok iyi : Kova, İkizler
İyi : Akrep, Yay, Aslan, Başak, Terazi
Orta : Balık, Boğa
Kötü : Koç, Oğlak, Yengeç
AKREP (23 Ekim-22 Kasım)
Çok iyi : Balık, Yengeç
İyi : Yay, Oğlak, Başak, Terazi
Orta : Koç, İkizler
Kötü : Kova, Boğa, Aslan
YAY (23 Kasım-22 Aralık)
Çok iyi : Koç, Aslan
İyi : Oğlak, Kova, Terazi, Akrep
Orta : Boğa, Yengeç
Kötü : Balık, İkizler, Başak

Burçlara Göre Parfüm

SU GRUBU (Yengeç,Balık,Akrep)
Sofistike ve zarif su kadınının müthiş bir estetik gözü vardır. Çalışma masasındaki kalemlikten evindeki saksıya, saçına taktığı taraktan kullandığı parfüme kadar, yaşamındaki tüm ayrıntılar onun ince zevkini yansıtır. Giyim onun için gerçek bir tutkudur ve modayı takip etmek bir yana, çizgisini kendi yaratır. Daima bakımlı olan Su kadını, şehrin en iyi güzellik merkezlerinin sürekli müşterisidir. Daima bakımlı görünmeyi tercih eden Su kadını, kendini en kötü hissettiği zamanlarda bile rujunu tazelemeyi ihmal etmez. O, elegan mekanlarda, elegan dostlarıyla uzun saatler süren sohbetlere katılmaktan hoşlanır. Tam bir kalite aşığı olan Su kadını, kalabalık bir ortamda zarafeti ve kokusuyla dikket çeker. Kendisindeki zarafeti tamamlayan fresh ve sabunumsu kokular, onun dünyasındaki şıklığın tamamlayıcısıdır.
Burberry: Touch Calvin Klein:Truth Lacoste for Women Rochas: Lumiere Estee Lauder: Intution Versace's Armani: Mania Kenzo: Flower Ice Berg Fluid Klasikler: Estee Lauder Beatiful Christian Dior Poison
HAVA GRUBU(Kova,İkizler,Terazi)
Modern, çağdaş, meraklı ve inatçı... Sıkı bir aıraştırmacı olan Hava kadını, sınırsız bir keşif duygusuyla doludur. Kendinden emin, enerjik ve girgin yapısıyla aradığı cevapları bulmadan peşini bırakmaz. Kariyeri, Hava kadınının yaşam tarzı ve vitrinidir. İşte bu yüzden, tene değer değmez patlama hissi yaratan, enerjisine ve hayal gücüne ayak uydurabilecek kokuları tercih eder. O, kullandığı kokunun yaşam tarzını ve güçlü kişiliğini yansitmasını ister. Az ve öz olanı seven Hava kadını, geçmişi çok düşünür ancak ona bağlı değildir. Açık ve dobra yapısıyla, en abartılı detayları dahi müthiş bir yalınlıkla sunabilir. Seçici Hava kadını, notaları yalın ve perde perde yayılan kokuları seçmelidir.
Bulgari: Blu Lanvin: Oxygene Givenchy: Obligue Rewind Anna Sui: Sui Dreams Jaipur Saphir Ghost Klasikler: Christian Dior Dune Cacharel: Lulu Lancome: Poeme
ATEŞ GRUBU (Koç,Aslan,Yay)
Tutkulu ve seksi Ateş kadını, dikkat çekmeyi, maksimalist detayları ve komplimanları sever. Girdiği her ortamda bir anda tüm bakışları yakıcı etkisi altına almayı başarır. Cinsel çekiciliği ve cazibesi Ateş kadınına tanınan en büyük ayrıcalıktır. Flört etmeyi seven ateş kadını için, yer ve zaman önemli değildir. Ofiste, tatilde, yemekte hatta uçan balonun içinde... Genzi yakan baharat kokuları onun dişiliğim yansıtır. O, cana yakın, feminen ve bonkördür. Parfümü de onun gibi kendine yavaş yavaş çeken, sonunda bir tutkuya dönüşen notalara sahip olmalıdır. Ateş kadını, sürekli arzulanır ve kendisi de bunun farkındadır. Tenine yayılan parfüm de tıpkı onun gibi gösterişli ve frapandır.
Lancome: Miracle Samba Red Cartier Issey Miyake: Feu d'lssey Light Escada: Sentiment Le Baiser Klasikler: Lancome: Tresor Guerlain Samsara Chanel No:5 Ralph Lauren Safari

Burçlara Göre Ağaçlar

23-31 Aralık : Elma Ağacı
01-11 Ocak : Köknar
12-24 Ocak : Karaağaç
25 Ocak-3 Şubat : Selvi
04-08 Şubat : Kavak
09-18 Şubat : Sedir
19-28 Şubat : Çam
01-10 Mart : Salkımsöğüt
11-20 Mart : Ihlamur
21 Mart : Meşe
22-31 Mart : Fındık
01-10 Nisan : Üvez
11-20 Nisan : Akçaağaç
21-30 Nisan : Ceviz
01-14 Mayıs : Kavak
15-24 Mayıs : Kestane
25 Mayıs-3 Haziran : Dişbudak
04-13 Haziran : Gürgen
14-23 Haziran : İncir
24 Haziran : Huş
25 Haziran-4Temmuz : Elma
05-14 Temmuz : Çam
15-25 Temmuz : Karaağaç
26 Temmuz-4Ağustos : Selvi
04-13 Ağustos : Kavak
14-23 Ağustos : Sedir
24 Ağustos-2 Eylül : Çam
03-12 Eylül : Salkım söğüt
13-22 Eylül : Ihlamur
23 Eylül : Zeytin
24 Eylül-3 Ekim : Fındık
04-13 Ekim : Üvez
14-23 Ekim : Akçaağaç
24 Ekim-11 Kasım : Ceviz
12-21 Kasım : Kestane
22 Kasım-1 Aralık : Dişbudak
02-11 Aralık : Gürgen
12-21 Aralık : İncir
22 Aralık : Kayın
Elma : (Aşk) Cazibeli, fiziksel olarak dikkat çekici, etkileyici... Hoş bir auraya sahip. Flörtöz ve maceraperest ama hassas ve her zaman asik bir tip. Sevmeye ve sevilmeye merakli. Sadik ve hassas bir es. Cömert. Bilimsel konulara yetenegi var. Bugün için yasar. Hayalgücü yüksek.
Kestane : (Dürüstlük) Alışılmadık bir güzelliği vardır ama insanları etkilemek gibi bir derdi yoktur. Adil ve neşelidir. Doğuştan diplomattır. Çok kolay huzursuzluğa kapılır ama her türlü ilişkisinde hassastır. Bazen olağandışı davranır. Sevgili bulmakta güçlük çeker.
İncir : ( Hassasiyet) Çok güçlü, bağımsız, tartışmalara ve zıtlıklara fazla izin vermeyen, aile hayatına düşkün, iyi bir baba ve hayvan severdir. Sosyal bir kelebek gibidir. Espriden anlar, aylaklığı ve tembelliği de sever. Bencilliği vardır. Akıllı ve pratiktir.
Dişbudak : (Hırs) Farklı bir çekiciliğe sahip, hayat dolu,talepkar, düşüncesizce hareket eden ve eleştirilere kulak asmayan biri. Hırslı, akıllı, yetenekli, kaderine hükmetmeyi seven, egoist olmaya elverişlidir. Ama ona güvenebilirsiniz. Bazen beyni kalbine hükmedebilir. İlişkiler çok ciddiye alır ve sadıktır.
Kayın : (Yaratıcılık) İyi bir zevki vardır. Görünüşe ve kendi görüntüsüne önem verir. Materyalistik sayılır. Hayati ve kariyeri için çok ve düzenli çalışır. Ekonomiktir. Gereksiz risklere girmez. Makul bir tiptir. Diyet ve sporla fizikine dikkat eder
Huş : (Esinlenme) Hayat dolu, etkileyici, elegan, arkadaş canlısı, gösterişten uzak, mütevazı, aşırılıklardan hoşlanmayan, kaba şeylerden nefret eden biridir. Doğal ve sakin bir yaşamı tercih eder. Fazla tutkulu değildir. Hayal gücü yüksek ve az hırslıdır. Sakin ve uygun ortamlar yaratır.
Sedir : (Güven) Zarif, her ortama ayak uydurabilen, lüksü seven, sağlığına dikkat eden, kendine güvenen, başkalarına da biraz yukarıdan bakan biridir. Kararlı, sabırsız ve başkalarını etkilemeyi sever. İyimserdir ve beceriklidir. Tek ve gerçek aşkını bekler. Çabuk karar verir.
Selvi : (Sadakat) Güçlü, fiziksel olarak kaşlı, her ortama uyabilen, hayatla fazla uğraşmayan, hoşnut, iyimser, paraya meraklıdır Yalnızlıktan nefret eder. Kolay kolay tatmin edilemeyecek kadar tutkuludur. Ama sadıktır. Modu çabuk değişir. Kurallara boyun eğmez. Biraz da ukala ve ilgisizdir.
Karaağaç : (Asil): Müşfik, fiziksel olarak düzgün, giyimine dikkat eden, taleplerinde aşırılığa kaçmayan, insanlara neşe verebilen, liderlik etmeyi seven ama kendisi altta olmayı sevmeyen biridir. Dürüst ve sadık bir estir. Başkaları için karar vermeyi sever. Cömerttir. Pratik zekası güçlü ve iyi bir espri anlayışı vardır
Köknar : (Gizem) Sıra dişi bir zevki vardır. Sofistike ve kadirşinastır. Güzel olan her şeyi sever. Dik başlı, çabuk mod değiştiren,bencil olmasına rağmen kendisine yakın olanlarla ilgilenen biridir. Çok mütevazı olduğu söylenemez. Hırslıdır. Memnun edilmesi zor bir sevgilidir. Çok arkadaşı vardır. Çünkü ona güvenebilirsiniz.
Fındık : (Olağanüstü) Çekici, anlayışlı, insanları nasıl etkileyeceğini bilen, fazla talepkar olmayan, sosyal hayatta aktif ve girişken hatta dövüşken biridir. Popülerdir. Psikolojik durumu çabuk değişir. Kaprisli bir aşıktır. Ama dürüst ve eşine toleranslı davranır. Kusursuz bir yargı yeteneği vardır.
Gürgen : (Zevk sahibi) Cool bir güzel. Diş görünüşüne ve bakımlı Olmaya dikkat eder. Zevk sahibidir. Başkalarını kendinden fazla düşünür. Hayati mümkün olduğunca kolay bir hale getirmeye çalışır. Disiplinli bir hayat için kılavuzluk eder. İlişkilerinde kibardır. Farklı Sevgililer bulmak ister. Duygularıyla ilgili olarak mutluluğu yakalaması kolay olmaz. Çoğunlukla da başkalarına güvenmez. Kararlarından da asla emin olmaz.
Ihlamur : (Şüphe) Hayatin ona getirdiklerini kabul eder. Kavga ve tartışmadan nefret eder. Çalışkandır, tembelliği ve bencilliği hiç sevmez, streslidir.Yumuşak huylu ve merhametlidir. Arkadaşları için çekinmeden fedakarlık yapar. Becerikli olmasına rağmen bunları değerlendirmesini bilmez. Mızmızdır. Kıskanç fakat vefalıdır.
Akçaağaç : ( Özgür zeka) Hayal gücü ve orijinalliklerle dolu hiç de sıradan olmayan biridir. Utangaç, hırslı, gururlu, kendine güvenli, yeni deneyimlere aç biridir. Genellikle sinirli ve gergin bir yapısı vardır. Hafızası kuvvetlidir. Çok kolay öğrenir. Aşk hayati biraz karmaşıktır. Başkalarını etkilemeyi sever.
Meşe : (Cesaret): Sağlam yaradılışlı, cesur, güçlü, bağımsız ve girişkendir. Acıma duygusu çok yoktur. İşini sansa bırakmayı sevmez. Ayaklarını yere sağlam basmak ister. Hareketlidir
Zeytin : (Erdem): Güneşi, sıcak havaları sever. Makul biridir.Kibar duyguları vardır! Agresyon ve şiddetten kaçınır. Sakin ve toleranslıdır. Adalet duygusu gelişmiştir. Hassas, kıskançlıktan uzak bir yapısı vardır. Okumayı ve sofistike insanlarla muhatap olmayı sever
Çam : (Titiz) Uyumlu ilişkileri sever. Dinç ve güçlüdür. Nasıl rahat edilebileceğini bilir. Doğal ve hareketli biridir. İyi bir partnerdir Çok arkadaş delisi değildir. Çabuk aşık olur ama ateşi çabuk söner.Her şeyden kolay vazgeçebilir. İdeali bulana kadar her şey geçicidir. Güvenilir ve pratiktir.
Kavak : (Tatminsiz) Fazla kendine güvenmeyen, sadece gerektiği zaman cesaretli olan biridir. Arkasının güçlü olmasını ve sıkı insanlarla muhatap olmasını sever. Çok seçicidir. Genellikle yalnızdır. Artistik bir doğası vardır. Kin tutar. İyi bir organizatördür. Felsefi takılmayı sever. Ama her durumda güvenilebilir biridir. İlişkilerini de çok önemser.
Üvez : (Hassasiyet) Dikkat çekici, neşe verici, bencillikten uzak dikkat çekmeyi seven biridir. Hayata bağlıdır. Yerine ve duruma göre hem bağımlı hem bağımsız olabilir. Zevklidir. Duygusal, hassas, tutkulu ve artistik özellikleri vardır. İyi bir eş olur ama çok zor affeder.
Ceviz : (Tutku): Garip ve zıtlıklarla dolu biridir. Egoist ve agresiftir. Beklenmedik tepkiler gösterir. Asil bir ruhu vardır. Spontanedir. Çok hırslıdır ve hiç esnekliği yoktur. Zor ve alışılmışın dışında bir estir. Çok zor beğenir. Sadece takdir eder. Çok kıskanç ve tutkuludur. Uyum göstermek için fazla fedakarlık etmekten de hoşlanmaz. İlginç stratejiler üretir.
Salkımsöğüt : (Melankoli) Güzel ve çok melankoliktir.Etkileyicidir. Güzel ve zevkli şeylere meraklıdır. Seyahat etmeyi sever. Hayalperesttir.Kaprisli ama dürüsttür. Başkalarının duygularına önem verir.Çabuk etki altında kalır ama beraber yaşanması zordur. Talepkardır. Sezgileri de kuvvetlidir. Aşıkken acı çeker ama demir atabileceği birini bulabilir

Burçlar ve Mekanları

* KOÇ: Acelecisiniz yatak odasına kadar bekleyemezsiniz.
* BOĞA: Açık hava sizin için daha romantiktir.
* ıKıZLER : Burcunuz arabaları işaret ediyor.
* YENGEÇ: Dalgaların üzerinize vurduğunu hissetmek, sahiller.
* ASLAN: Aynalı mekanlar
* BAŞAK: Maceracı ruhunuza hitap eden fantaziler
* TERAZı: Küçük lüks oteller
* AKREP: Evim güzel evim ama mekanları değiştirerek.
* YAY : Açık havayı ve riski sevenlerdensiniz.
* OĞLAK: Saatler süren yorucu bir işgününden sonra ofis.
* KOVA: Yatakta yorganın altında ve ışıklar açık.
* BALIK : Söğüt ağacının altında romantizmin doruğunda.

Burçların Favori Saatleri

* KOÇ: Sabaha karşı, yeni güne hazırlandığınızda...
* BOĞA: Salı, Cuma ve Cumartesi günleri
* ıKıZLER: Pazar sabahları gazete okuma ve öğlen yemeği saatleri arasında
* YENGEÇ: Yağmurlu bir Cumartesi ideal.
* ASLAN: Bir partiye gitmek için evden çıkmadan önce.
* BAŞAK: ışten sonra evde.
* TERAZı: Uzun leziz bir öğlen yemeğinden sonra.
* AKREP: Her an hatta şimdi.
* YAY: Gecenin geç saatleri.
* OĞLAK : Hemen uykudan önce yapılacak son şey olarak.
* KOVA : Sabah kalkar kalkmaz.
* BALIK: İşe gitmek için evden ayrılmadan hemen önce

Burçlar ve Sağlığımız

KOÇ BURCU
Baş bölgesi hassastır. Baş ağrısı, ateş yükselmesi , migren, yüz nevraljisine sık rastlanır. Baş, kafatası, şah damarı, yüzle ilgili sorunlar, beyin iltihabı, adele rahatsızlıkları, ileri yaşlarda yüksek tansiyon görülebilir. Aşırı heyecen ve telaş beyni zorlar. Aceleci, ani ve atak oluş yüzünden kazalara açıktır. Kanamaya istidatlıdır. Adrenalin bezi fazla çalışır. Terazi burcundan gelen zıt etki böbrek ve bel bölgesinde de hassasiyet verir. Koçlar genelde sık hastalanmazlar, bünyeleri oldukça sağlamdır. Zaten yatağa bağlı kalmak hiç mi hiç hoşlarına gitmez. Henüz tam iyileşmeden ayağa kalkarlar. Her konuda olduğu gibi tedavi içinde kendi kafasına göre hareket ederler.
BOĞA BURCU
Boğaz, boyun ve ense bölgesi hassastır. Troid bezi, yutak, ses telleri, bademcikler, kulaklarla ilgili sağlık sorunları sık görülür. Kilo almaya istidatlıdır. Kilo ile ilgili, diyabetik rahatsızlıklar, tansiyon, astım, soğuk algınlığı, anjin, hassas organlarla ilgili iltihaplanmalar olabilir. Aşırı yemek vucudun hastalıklara karşı savunma sistemini bozabilir. Akrep burcundan gelen zıt etki ile cinsel organlar, salgı bezleri, boşaltım sistemi de hassas olabilir. Erkeklerde prostat, kadınlarda yumurtalık ve rahim hastalıkları görülebilir. Boğalar genel olarak kuvvetli bir bünyeye sahiptirler. Kendilerini daima genç hissderler. Yaşlanmayı kabul etmezler. Açık havayı, gezmeyi ve yürümeyi sevdikleri için sağlıkları genellikle iyi olur.
İKİZLER BURCU
Sinir sistemleri pek güçlü değildir. Ayrıca omuzlar, kollar ve eller hassastır. Köprücük kemiği kırıkları, omuz ve kol ağrıları olur, parmaklarla ilgili sorunlar, sinirsel rahatsızlıklar görülebilir. Kekemelik, konuşma ile ilgili problemlere rastlanabilir. Sindirim sistemleri çok çalışır. Bu yüzden kilo almaları zordur. Fazla merak sinir sistemini yorar. Vucud direnci azalır, yorgunluk, uykusuzluk görülür. Yay burcundan gelen zıt etki ile kalça ve bacakla ilgili siyatik ağrıları, romatizma, karaciğer hassasiyeti, allerjiler görülebilir. İkizler insanı dinlenmeği pek bilmediği için aşırı yorgunluklar yaşar. Genelde zayıf bünyelidirler. Yerinde durmayı beceremeyen ikizlerin hastalığı kendine sorun olur... Uykuya ve dinlenmeğe zaman ayırmalıdırlar...
YENGEÇ BURCU
Göğüs kafesi, memeler ve mide en hassas bölgeleridir. Gastrit, ülser , 12 parmak bağırsağı, pankreas, bağrısak iltihapları görülebilir. Hazımsızlık sorunları olur. İleri yaşlarda kilo sorunları yaşanabilir. Duygulardaki ani değişikler, duygusal hassasiyet mideyi etkiler. Üşütme gaza neden olur. Hava değişikliklerinden çabuk etkilenirler. Lodos hava, aşırı baş ağrısı yapar. Süt bezleri iyi çalışır. Memelerle ilgili rahatsızlıklar, kadın üreme sistemi bozuklukları görülebilir. Güneş ışınlarına karşı hassasiyet vardır. Vücut enerjisini yitirir yorgunluk olur. Oğlak burcundan gelen zıt etki ile iskelet sistemi, dizler ve deri hassasiyeti olur. Yengeçlerin bünyeleri kuvvetli değildir. Acı, ağrı, rahatsızlıklara dayanıksız olur., hastalığını çok büyütür., endişe ve evham yüzünden ufak bir şeyi abartabilirler. Bakımı zor bir hasta olurlar.
ASLAN BURCU
Kalp ve sırt bölgeleri hassastır. Kalp rahatsızlıkları, kalp romatizması, çarpıntı görülür. Kalp krizi riskleri oldukça fazladır. Dengeli bir yaşam, aşırı yorulmamak ve üzülmemek sağlıklı kalmaları için çok önemlidir. İleri yaşlarda kilo sorunları olur ki bu kalp krizi riskini artırır. Sırt, adele ağrıları, omurga ve bel kemiği rahasızlıkları olabilir. Moral bozukluğu sağlık direncini azaltır. Mikrobik hastalıklara istidat artar, ateş yükselir. Kendilerine güvenmeleri ve etrafın beğenisini kazanma çabaları yüzünden cesurca davranışları kazaya uğramalarına, kırıklara sebeb olabilir. Kova burcundan zıt etki ile dolaşım sistemi rahatsızlıkları, bacak ağrıları, bacağın alt kısmında hassasiyet görülebilir. Aslanların bünyeleri genellikle güçlü olur. Hastalandıkları zaman aşırı ilgi isterler. Rol yaparak durumlarını dramatik hale sokarlar. Güçlü bünyeleri sayesinde çabuk ayağa kalkarlar. Hastalıklara karşı çok dayanıklıdırlar.
BAŞAK BURCU
Sindirim ve merkezi sinir sistemleri hassastır. Psikomatik hastalıklar görülür. Hastalık hastası olabilirler. Aşırı titizlikten dolayı sinirsel kökenli yaralar, tırnak iltihaplanması, çıbanlar gibi çeşitli rahatsızlıklara yakalanmaları mümkündür. Bağırsak sorunları, kolit, karın zarı iltihabı, ayakları üşütünce mide yanması, hazımsızlık, gaz rahatsızlıkları olur. Evhamlı oluşları ülsere neden olabilir, karasevda hastalığına da tutulmaları mümkündür. Balık burcundan aldıkları zıt etkiler sonucu ayakları oldukça hassas olur.. Başakların bünyesi kuvvetli değildir fakat sağlık kurallarına, temizlik ve beslenmelerine dikkat ettikleri için sağlıklı olurlar. Hastalık konusunda aşırı titizlenmmeleri kendilerini sık sık hasta sanmalarına neden olur. Tedaviye, ilaçlara çok itina ederler. Başkalarına da öğüt verebilir.
TERAZİ BURCU
Böbrekler ve bel bölgesi en hassas kısımlardır. Sırtın alt tarafında adale, kemik ve sinir uçları ağrıları olur. Yorgunluk, ağır yük taşımak belde ağrı yapar. Siyatik ve bel fıtığına yol açabilir. Nefrit, lumbago, soğuk algınlığı, bulaşıcı hastalıklara karşı dirençleri azdır. Şişmanlamamak için sık sık yapılan rejimler sağlıklarını bozar. Zıt burç olan koçtan gelen sert etkilerle baş bölgesi, gözler hassas olur. Görme bozuklukları, gözde çeşitli rahatsızlıklar, kızarma, kanlanmma , şişme gibi durumlar olabilir. Terazilerin canları çok tatlıdır. Zor bir hasta olurlar Aşırı ilgi ve sevgi görmek , naz yapmak isterler. Aksi halde huysuz olurlar.
AKREP BURCU
Üreme ve genital organları hassas olur. Kasık ağrıları , mesane, idrar yolları, genital organlarla ilgili rahatsızlıklar görülmesi mümkündür. Erkekte prostat, kadında rahim ve yumurtalık rahatsızlıkları olabilir. Kalın bağırsak sorunları, iltihaplanma, polip, fıtık, basur, cinsel salgı bezleri, üreme organları hastalıklarına istidat vardır. Aşırı hırslı oluşları sinir gerilimlerine yol açar. Sinir ve asabiyet görülebilir. Boğa burcundan aldıkları zıt etki ile boğaz, koku ve tad alma organları da hassas olur. Burçlar içinde en güçlü bünyeye sahip olanıdır. İradeleri ile hastalıklarla savaşırlar. Tedavi için gerekli her şeyi yapmaktan çekişnmezler. Çabuk iyileşirler. Aslında kan ve iğneden çok korkarlar. Ama acımasızca korkularının üzerine gidebiliriler. Zayıf ve çaresiz görünmekten nefret ederler.
YAY BURCU
Karaciğerleri ve bacakların üst kısımları hassastır. Kalçalar ve uyluk bölgesi ile ilgili kilo sorunları olur. Romatizma, siyatik, gut, kuyruk sokumu ağrıları çekebilirler. Dişlerle uğraşmaları gerekebilir. Diş eti rahatsızlıkları, kemik erimesi görülebilir. Karaciğer hassasiyetinden kaynaklanan allerjiler, kansızlık, zafiyet olabilir. El ve ayaklar soğuk olur. İkizler burcundan aldıkları zıt etki ile sinir sistemleri zayıftır. Sinirsel kökenli rahatsızlıklar geçirebilirler. Ciğerler ve bronşlar da hassastır. Bünyeleri güçlü değildir. Küçük hastalıkları bile önemli gibi abartabilirler. Ama iyimser oluşları sayesinde kendilerini bırakmazlar. Hasta oldukları zaman bile hareketliliklerini Kaybetmezler. Her zaman kullanabilecekleri bir enerjileri vardır.
OĞLAK BURCU
Vucutlarının hassas kısımları kemikler ve deridir. İskelet sistemi, dişler, eklemler, diz kapağı ve çeşitli ortopedik sorunları olabilir. Romatizma ağrıları çekebilirler. Deri hastalıkları, egzama, çıban, sivilce görülebilir. Aşırı sabır mide rahatsızlıklarına yol açar. Mide asiti çok salgılanır. Yengeç burcundan gelen zıt etki mide ve sindirim sistemlerinin hassasiyetine sebeb olur. Ağır kanlı, sakin oluşları sinir sistemlerinin sağlam olmasını sağlar. Acılara çok dayanıklıdırlar. Başkalarının hemen şikayet ettikleri ağrılara onlar günlerce dayanırlar. Kimseye belli etmezler. Kendilerine dikkat ederler. Hemen doktor ve ilaca sarılmazlar. Gerektiği zaman da tedaviyi disiplinli bir şekilde uygularlar. Etrafını rahatsız etmeyen bir hasta olurlar.
KOVA BURCU
Adeleleri ve dolaşım sistemleri hassastır. Kan dolaşımı kan serumu ile ilgili sorunlar olur. Zehirlenme, yüksek ateş, kramplar, bacak damarlarında varis görülebilir. Adele ağrıları, baldır, bilek, topuk kısımları rahatsız olabilir. Bilek burkulmaları olur. Dişlerde sorunlar çıkabilir. Aslan burcundan aldıkları zıt etki ile kalpleri ve omurgaları hassas olur. Kovalar genellikle kendilerine iyi bakarlar.Sağlık konularına akıllıca yaklaşır, tıbbi gelişmeyi takip ederek sağlıklı kalmayı başarabilirler. İdealleri, umut ve hedefleridüş kırıklığına uğrarlarsa sağlıkları bozulabilir. Ama akılcı yoldan kendilerine yeni bir yön çizerek çabuk toparlanırlar.
BALIK BURCU
Ayakları ve sinir sistemleri oldukça hassastır. Psikomatik rahatsızlıklara istidatları çoktur. Karamsar ve agresif oldukları zamanlarda içki, ilaç, uyuşturucu gibi maddelere meyl ederler. Fazla yemek yüzünden kilo sorunları olur. Ayaklarını iyi korumalı, dar ayakkabılar giymemeli ve üşütmemelidirler. Gut, nasır, tırnak iltihapları, taban, ayak defarmasyonu gibi sorunları olabilir. Vücutları su tutmağa çok müsaittir. Sulu şeylerden zehirlenme görülebilir. Mikrobik haastalıklara dirençleri azdır. Çabuk üşütebilir, mikrop kapabilirler. Lenf sistemleri de zayıftır. Başak burcundan gelen zıt etki ile bağırsakları ve sindirim sistemleri de hassas olur. Hasta olunca güvenlerini kaybeder, evhamlı olurlar. Bu yüzden geçimsiz davranabilirler. Her şeyden bir mâna çıkarır, hayal güçlerini olumsuz yönde çalıştırarak kendilerini mutsuz ederler

22 Eylül 2007 Cumartesi

Rüya Tabirleri : B Harfi ile başlayanlar

BABA Rüyasında babası tarafından sevildiğini gören kimse önünde hayırlı bir yol açılacak demektir. Sorunların üstesinden gelineceğine işarettir. Rüyasında babasını gören kimse güç bulur ve olayların üstüne cesaretle gidebilir. Böylece sorunlardan sıyrılır. Rüyayı gören kişinin babası yaşıyorsa bu işbirliği mutlu edecektir. Babası ölmüşse, bir süre sonra bir müjde ve sevilen biri gelecektir.
BACAK Güzel ve şekilli bacaklar görme mutluluk ve dost edineceğinizin habercisidir. Hastalıklı veya özürlü bacaklar, fakirlik ve hayal kırıklığı demektir.
BADANA Badana yapıyor görmek sorunların aşılması ve rahat bir hayat anlamına gelir. Rüyada badanacı görmek ise oturulan evin satılması anlamına gelir.
BAĞIRMAK Bağırarak yardım istediğinizi görmek başınıza tehlikeli bir olay geleceğine işarettir.
BAĞLAMAK Birini bağlamak sizi kıskananların artmasına rağmen başarılı olacağınız anlamına gelir. Bir düşmanı bağlamak para kazanacaksınız anlamındadır. Ancak bu para gayri meşru yollardan da kazanılabilir. Köpek bağlamak iyi giden işlerin bozulması; bir direğe bağlamak, parasızlık çekmeye ve kolay yoldan para kazanma girişimlerinin hüsranla sonuçlanacağı anlamına gelir.
BAĞ Mutluluk ve başarıya işarettir.
BAHARAT Birinden zarar görmeye ve hastalığa işarettir.
BAHAR Bahar mevsimini görmek aşk hayatınızın güzel olacağı anlamına gelir.
BAHÇE Rüyada bahçe görmek, çok güzel, sağlıklı, mutlu ve başarılı bir döneme girildiğini, emellerin yerine geleceğini belirtir. Bahçeye ağaç dikmek, rahat ve huzur içinde geçireceğiniz bir ömre işarettir. Bahçe sulamak, bahçeyi kazdığınızı görmek ise:geçim sıkıntısına düşeceğiniz anlamına gelir.
BAHÇIVAN Bol ve sürekli gelire kavuşacağınız anlamındadır. Geveze bahçıvan, çöpçatan bir kimseyi belirtir. Bir bahçıvandan bir şey alan kimse, yararlı, değerli bir şey duyar.Bahçıvan tutmak bir rahatsızlık geçireceğiniz anlamına gelir.Rüyasında bahçıvan gören kişi büyük hayır işler. Bu rüya onun temiz, iyi ve makbul biri olduğunu açıklar. Bu insan yaptığı iyiliklerin karşılığını mutlaka görür.
BAHŞİŞ VERMEK Rüyada bahşiş vermek kaybolan bir şeyin bulunmasına, küçük miktarda bahşiş vermek büyük bir sıkıntıyı sorunsuz atlatacağınıza; büyük miktarda bahşiş vermek ise, saygınlığın artırmasına ve yapılan işte ilerlemeye işarettir. Herkese bahşiş dağıtmak ticarette başarı kazanacağınıza işarettir.
BAKIR Üst pozisyonlarda çalışan kişiler tarafından ezileceksiniz demektir.
BAKKAL Çok dürüst bir kişiliğe sahip olduğunuza ve kimsenin hakkına göz dikmediğinize işarettir.
BAKLA Kuru bakla sakin ve huzurlu bir hayat yaşayacağınıza işarettir. Üzüntü ve sıkıntı çekeceğinize işarettir. Baklacı kötü sözler duyacağınız anlamına gelir. Bakla yemek ticari durumunuzun sarsılacağına işarettir.
BAL Zenginliğin gösterir. Rüyada bal yiyorsanız, bu hem zengin olacağınız hem de aşk hayatınızda şanslı olacağınız anlamındadır. Bal yalamak evlenmeye, birine bal vermek iflas edeceğinize, bal yapmak gerçekleşemeyecek hayaller kurmak, süzme bal görmek geçim sıkıntınızın biteceğine ve güzel günlerin yakın olduğuna işarettir. Bal satmak birden bire alacağınız kötü bir haberle acı çekeceğiniz anlamına gelir.
BALDIZ Ev içinde huzursuzluk çıkacak, aile arasında yaşayacağınız sorunlar canınızın sıkılmasına neden olacak demektir.
BALE Evliliğinizde bazı sorunlar görülecek . Eşinizde siz de birbirinize sadık olmayacaksınız. Bu rüya evli olmayanlar tarafından görülürse sevgililer arasında kavgaya işaret eder.
BALIK Balık daima kısmet sayılır. Canlı balık görmek, aşkta ve işte şansının açıldığı anlamındadır. Balık yediğini görmek, mülk ve çocuk sahibi olacağına, suda balık avlamak iç açıcı bir haber duyacağına, balık sürüsü görmek yönetici durumuna gelineceğine işarettir. Balık tuttuğunu gören kimsenin eline toplu para geçer. Çok sayıda balık tutmak büyük servet demektir. Suda yüzen balıklarda yaklaşan kısmetlerdir.
BALKON Rüya sahibinin arkadaş ya da akrabalardan kötü haber alacağının da işaretidir.Balkonda durmak veya balkon görmek, ayrılığın habercisidir. Bu rüyayı gören kişi genelde sevgilisinden ayrılır.
BALON Her konuda yanlış kararlar alacaksınız ve her işiniz aksi gidecek.Amaçlarınıza ulaşamayacaksınız.
BALTA Rüyada balta görmek, sıkıntılı yaşanılan konuda yardım geleceğini, sağlığı kötü ise sağlığına kavuşacağını belirtir. Balta vurmak amaçlarınıza ulaşmak için çok çaba sarf etmeniz gerekecek demektir. Kırık balta, hastalık olacağına ve para kaybedileceğine işarettir. Rüya sahibi bir kadınsa, zengin olmayan fakat çok iyi kalpli biriyle evleneceği anlamına gelir.
BAMYA Artık şanslı bir döneme girdiğinizin habercisidir.
BANKA Bankada çok para görmek, zengin olacağınızın işaretidir. Banka görmek para kaybedileceğine işarettir. Para çekmek, para açısından rahatlayacağınız ve iş hayatında başarılı olacağınız anlamına gelir.
BANYO YAPMAK Rüyayı gören hamile bir kadın ise çocuğunu düşürme tehlikesiyle karşı karşıya demektir.Rüya sahibi genç ise, karşılıksız bir aşk yaşayacak sevgisinin karşılığını göremeyecek ve mutsuz olacak demektir.
BARAKA Sonunda para kaybı olan kötü bir durumla karşılaşacağınıza işaretidir Barakada oturmak:evdeki huzurunuzun bozulacağına işaretidir .
BAR Bara gitmek, para kazanmak için yasal olmayan yollara baş vuracağınız ve bunun sonucunda da olayların sizin açınızdan olumsuz gelişeceği anlamına gelir.
BARDAK Dolu bardak iyi haber anlamına gelir. Bardak güven vermemeye veya bir yardımcı anlamına gelir. Boş bardak, iyi giden evliliğinizin bozulacağı ve çok sıkıntı çekeceğinize işarettir. Bardak kırmak, ev içinden birinin ölümüne işarettir.
BARIŞMAK Yaşanılan küskünlüklerin büyümesidir.
BARUT Barut patlatmak, genç biri ile ilişkiye girmek anlamındadır.Çevrenizde sevilen biri olmanıza işarettir Barut dumanı, uzaktaki bir arkadaştan haber gelmesi anlamına gelir. BASAMAK Basamaktan çıkmak yakın bir gelecekte hayatın düzene girmesine basamakta oturmak ise şansın bir süre daha kapalı kalmasına işaret eder.
BASKI Rüyada baskı yapılırken görmek,İlmi alanda önemli bir başarıdır.
BAŞ AGRISI Birine yaranmaya çalışmak veya yalancı şahitlik yapmaktır.
BAŞÖRTÜSÜ Rüyasında başına bir başörtüsü, takan kız hemen evlenir. Yeşil eşarp, mutlu bir aşk evliliği, kırmızı, beyaz, siyah baş örtüleri ani evlilik anlamına gelir. Mor eşarp tanınmış önemli bir evliliktir. Ancak gri, bej ve rengi güzel olmayanlar ise evliliğin mutluluk getirmeyeceğini bildirir.
BATAKLIK Sahtekar insanlarla tanışacak, zarara uğrayacaksınız. Rüyada bataklıkta olduğunu görmek, sıkıntılı bir dönem geçireceğinin işaretidir. Bataklıktan çıkmak, iş hayatında küçük bir ilerlemeye işarettir.
BATMAK Bir tekne içinde batmak,yaşantınızın birden bire aksi istikamete döneceğine ve sorunlu günler geçireceğinize işarettir.
BATTANİYE Rüyada temiz battaniye veya yorgan görmek, işlerinizin yoluna gireceğini, sağlığınızın iyi olacağı anlamına gelir. Battaniye veya yorgan kirli ise, çevrenizde sizi kıskananlar var demektir. Yırtık battaniye veya yorgan görmek, farkında olmadan yerine getiremediğiniz bir sözünüzden dolayı bir yakınınıza zarar geleceğine işarettir.
BAVUL Rüyada ne şekilde olursa olsun bir bavul görmek, mutlaka yolculuğa işarettir.İçi dolu bavul, kötü bir haber; boş bavul,planlanan yolculuğun bazı sorunlar yüzünden olmaması anlamındadır..
BAYILMAK Rüyada bayılırsanız üzücü bir haber alacaksınız demektir.Bayıldıktan sonra ayılmak,haberin etkisinden çabuk kurtulup, üstesinden gelineceğinin işaretidir. Aile içinde hastalığın, üzücü haberler alacağınızın işaretidir. Sıhhatinize dikkat etmeli ve yaşam şeklinizi değiştirmelisiniz.
BAYKUŞ Baykuş sesi duymak, yakında bir ölü haberi alacağınızı ya da uzakta yaşayan bir tanıdığınızdan kötü haber alacağınızı anlatır. Rüyada öten bir baykuş görmek, bazı insanların sizi kıskandığını ve arkanızdan kötü konuştuğunu belirtir. Eğer baykuş ötmüyorsa veya canlı değilse, işinizde başarı elde edeceksiniz demektir. Ağaçta duran bir baykuş düşman sahibi olduğunuz anlamındadır.
BAYRAK Savaş olan bir ülkede yaşıyorsanız, savaşı kazanacağınıza, savaş olmayan ülkede yaşıyorsanız, zenginliğe işarettir.Rüyada bayrağı dalgalanır görmek, şanslı bir dönemde olduğunuzu belirtir. Durgun, sarkan veya yarıya kadar çekilmiş bir bayrak, sorunlu günler yaşayacağınıza işarettir.
BAYRAM Zorlukların aşılacağına huzurlu bir hayata geçileceğine, rahat ve bolluk içinde bir yaşama ulaşılacağına işarettir.
BEBEK Bebek haberdir. Eğer bebek güzelse iyi bir haberdir. Çirkin, cılız, sıska bir bebek kötü haber veya dedikodudur. Üstü başı kirli bir bebek yakın zaman sonra para geleceğine işarettir. Ağlayan bir bebek sevilen kimsenin tatlı sözleridir. Rüyada yeni doğmuş bebek görmek, sıkıntılı bir dönem geçirileceği ama bu sıkıntılı günlerin sonunda iyi günlerin geleceğine işarettir. Oyuncak bebek, güzel bir yere davet edileceğine, bebeği hediye ediyorsa, sonradan pişman olacağı bir iş yapacağına yorumlanır.
BEDDUA Hal ve hareketlerinizdeki yanlışlıklar nedeniyle mahcup olacağınıza işarettir.
BEKÇİ Rüyada bekçi görmek, kuvvet ve kudrette artışı belirtir. Mal sahibi ulunacağına yorumlanır.
BEKLEMEK Kendinizi birisini beklerken görmek, bilimde ilerlemeye veya dini inançlarınızın azalacağına işarettir.
BELGE Resmi belge görmek, bir arkadaşın ya da ailede birinin evlenmesine, ya da tapuyla ilgili işiniz olacağına işarettir.Okuldan belge verilmesi, hiçbir zaman uğraştığınız işlerin yolunda gitmeyeceğine ve her alanda başarısız olacağınıza işarettir.
BERBER Büyük uğraşlar sonucu, başarı ve şans sizinle olacak. Berberde tıraş olmak:zorlukla kazandığınız parayı olumlu işlerde kullanamayacağınıza işarettir.. Berbere gitmek bir hastalığa yakalanacağınız anlamına gelir. Eşin berberde görülmesi karınızın sizi avucuna almak istediğine işarettir BEŞİK Beşiğin içinde güzel bir bebeğin yatıyorsa bu, zenginliğe ve şansa yorumlanır. Beşik sallamak ise hastalığın habercisidir.
BEYAZ KÜRK İyi bir şansın ve başarının habercisidir.
BEYİN Beyin yiyorsanız, bazı bilgiler edinip bundan karlı çıkacaksınız.Hayvan beyni görmek, psikolojik durumunuzun yakında bozulabileceğine işarettir. Eğer kendi beyninizi gördüyseniz, durumunuzdan ve çevrenizden memnun olmadığınızın işaretidir.
BEZELYE Zenginliğe ve sağlıklı bir yaşama işaret eder.
BIÇAK Kavganın ve ayrılığın işaretidir. Bu rüya, iş hayatınızda zarar edeceğinizin habercisidir. Rüyada elinde bıçak tutmak, güç ve zenginliğin sürekli olacağına, bıçakla bir şey kesmek, eline para geçeceğine işarettir. Bıçak kaybetmek veya saklamak olası tehlikelerden kurtulacağınıza işarettir. Bıçağı kırmak işlerin yolunda gitmesi, bıçak taşımak insanlardan zarar görmemek için dikkatli olmanız gerektiğine, ölümle burunu buruna gelebileceğinize işarettir.
BIYIK Rüyada bıyıklı olduğunuzu gördüyseniz, bu bencil olduğunuzun işaretidir. Sahtekarlığa uğrayacağınız anlamına da gelir. Koparılması yoksulluğa işarettir. Bıyığın uzaması üzücü, kesilmesi kötü bir haber anlamına gelir. Birinin bıyığını çekmek o kişiye zarar vereceğiniz anlamına gelir. Kara, uzun bıyık kazancın artmasıyla para bakımdan ferahlayacağınız anlamına gelir.
BİBER Dedikoduya ilginiz başınıza büyük sorun açacak. Etrafınızdaki insanlara dikkat edin ve olur olmaz herkese güvenmeyin. Biber satmak hasta iseniz, iyileşeceksiniz, biber almak geçim sıkıntısı yaşayacağınıza işarettir. Rüyada biber yemek, yapacağı bir iş nedeniyle pişman olacağına işarettir
BİLARDO Bilardo masası veya oynadığını görmek, sıkıntının işaretidir.
BİLET Çekinerek çıkacağınız yolculuktan rahat bir şekilde döneceğinize işarettir
BİLEZİK Erken bir evlilik yapacağınızın habercisidir. Altın bilezik bir miras veya yüklü bir paraya kavuşacağınıza, bilezik çıkarmak arkadaşlarınızla aranızda çıkacak bir soruna, hediye etmek yakınlık kurduğunuz bir kadınla aranızda problemler çıkacağına, gümüş bilezik daha çok para katacağınıza işarettir. Bir kadının bilezik takması rızkın bol olduğuna ve mutlu bir haber alacağınıza işarettir.
BİNA Güzel bir bina gördüyseniz, çok güzel ve uzun bir hayatınız olacak demektir. Yolculuklara çıkacak, mutlu bir yaşam süreceksiniz. Hasarlı bir bina, sağlığın bozulacağına işarettir. Bina boyamak alacaklıların sıkıştırması yüzünden eski borçlarınızı ödeyeceğinize, binanın yanması hakkınızda kötülük düşünenleri alt edeceğinize, binada çalışanlar görmek karı koca arasında sorunlar çıkacağına ve ayrılığa kadar gideceğine işarettir
BİRA İçtiğinizi görmek, hayal kırıklığına uğrayacağınızın işaretidir. Eğer başkaları içiyorsa bu, bazı gizli hasımlara sahip olduğunuz anlamına gelir
BİSİKLET Rüyada bisiklet sıkıntıdan sonra gelen ferahlık anlamındadır. Çok karışık bir sorunla karşılaşılacağı bazı yanlışlar yapılacağı ancak sonuçta sorunun aşılacağına işarettir.Bisiklete bindiğini gören kimse, kendi çabasıyla sorunların üstesinden gelecektir. Bir bisiklet alan kimse ise, bilerek sorumluluk yüklenecek ve bunun sayesinde işinde sivrilecektir.
BİSKÜVİ Hayırlı bir seyahate çıkacağınız anlamına gelir. Bu seyahat sayesinde hem siz hem yakınlarınız karlı çıkacak.
BİT Rüyada bit öldürmek, bir yakınınıza karşı acımasızca davranacağınıza işarettir. Bit sirkesi ise fesatlık ve kötülük anlamına gelir.Bitlenmek bol paraya kavuşacağınıza ve dostlarınızın birden artacağına işarettir. Bitler tarafından sarılmak sermayenizin sürekli artacağına ve her geçen gün daha iyi duruma geleceğine yorumlanır. Üzerinden bit dökülmesi paranızın bol olduğu için bir çok arkadaşınız olacağına işarettir.
BODRUM Sıkıntıların sürmesine ve sadaka vererek sevap işlemeniz gerektiğine işaret eder.
BOĞA Boğa güreşi olumlu yönde bazı değişikliklerin olacağının habercisidir.Rüyada kızgın bir boğa görmek, kötü bir olayla karşılaşılacağına işarettir.
BOHÇA Uzak ve beklenmeyen bir yerden ummadığınız bir misafir gelecek demektir. Dolu bohça zenginlik, bohça kaybetmek sıkıntıların başlaması ve aşk hayatının kötüleşmesine işarettir.
BOMBA Boş yere para harcayıp sonra bunun sıkıntısı çekmek anlamına gelir. Bombayı patlamış görmek fakirliğe ve işlerin bozulmasına işarettir. El bombası bir sır yüzünden aile içinde kavgalara işarettir. Büyük bir bomba görmek işlerini birinin emri altında yönetmeye habercidir. Bomba satmak zenginlik içinde bir yaşama işarettir. Bir yeri bombalamak saygınlığın artmasına yorumlanır. Bomba satın almak sağlığın hafif şekilde bozulacağına, kutu içinde bomba görmek sıkıntılı günlerin geldiğinin habercisidir. Bombayı kurcalamak bir tehlikeyle karşı karşıya olmaya yorumlanır.
BONCUK Meydana gelmesinden korkulan bir olayın gerçekleşmesinin habercisidir. Rüyasında bir yerden boncuk alan genç bir kız aşık olur. Evli kadın içinse eşinden duyacağı tatlı sözlerdir. Erkek için ise bu rüya gizli bir ilişkiye işarettir.Yeşil boncuk başarılı olunacağına, sarı olayların planlandığı gibi gitmemesine, mavi boncuk iyi bir habere, pembe birinden yardım istemeye, kırmızı boşa para harcamaya, siyah bir hastalığa anlamındadır.Rüyada boncuk görmek, yakın çevreden birinin kötü bir olayla karşılaşacağına işarettir.
BORAZAN Bu müzik aletlerini rüyada sadece görmek, bir yakınınızın kısa bir hastalık geçireceğine işarettir.Rüyada borazan veya başka nefesli sazları çalmak, sıkıntılı bir meselenin anlaşmayla sonuçlanacağına ve tatlıya bağlanmasına işarettir. Borazan sesi işitmek, işinizde ilerlemeyi işarettir.
BORÇ Kendinizi borçlu ya da alacaklı olarak görmek dostlarla ilişkilerin iyileşmesine ya da kötüleşmesine işarettir. Borcunuzu ödediğinizi görmek ayrılıkların sona ereceğine yorulur. Fakir birisinin dertlerine çare bulmaya ve zor durumdaki insanlara yardım edeceğinize işarettir. Borç vermek maddi imkanların dar olduğu sırada bir aşk yaşamak anlamına gelir. BORNOZ İş yaşamınızdaki sorumluluklar üslendiğiniz anlamına gelir. Bornoz giymek sorumluluğu çok büyük bir iş alacağınız anlamına gelir. Bornoz satmak önünüze gelen ciddi bir iş fırsatını kaçıracağınız anlamındadır. Bornoz dikmek yeni ve karlı bir işe girmek demektir. Yeni bir bornoz çalıştığınız işin ilerisi için çok kazançlı olacağına işarettir. Eski ve kirli bir bornoz aldığınız işe dikkat etmeniz gerektiğine, yoksa sonunun hayal kırıklığına uğrayabileceğinize işarettir.
BORSA Borsa ile ilgilendiğinizi görmek, geleceğinizin çok güzel olacağına ve büyük paralar kazanacağınıza yorumlanır.
BORU Su borusu para kazanmak ve bereket anlamındadır. Boru çalmak, dedikoducu ve iftiracı birinin kişiliğinin ortaya çıkması anlamına gelir. Borudan su akmasını engellemek işlerin bozulmasına ve zarar edileceği demektir. Boru sesi duymak yalan nedeniyle kötü haber alacağınız anlamına gelir. Boru üretmek zorlukların sona ermesine ve işlerin iyiye gitmesine işaret eder.
BOSTAN Kadın demektir. Birinin bostanını sulamak yasak ilişkiye girmek anlamına gelir. Sonbaharda bostanda olmak:aile içinde bir üzüntüye,para açısından sıkıntıya veya bir vefat anlamına gelir.Bakımsız bir bostan:bir olaydan dolay çok acı çekeceğinize işarettir.Bostanda ağaç görmek:çok zengin bir kadınla evlilik,verimsiz bir bostan görmek:evliliğin boşanmayla biteceğine işarettir.
BOŞANMA Boşandığınızı görmek, evliliğinizde bazı sıkıntılar olduğu anlamına gelir. Bekarsanız sevgilinizden ayrılacağınız demektir.
BOYA Sermayenizi yitireceğiniz anlamındadır. Boya satmak, dostlarla iyi bir geleceğe işarettir. Satın almak işlerin bozulmaması için tedbirler almanın gerektiğine işarettir. Rüyada boya yapmak, çevrenizdekiler üzerinde güçlü etkiler sağlayacağınız bir sürece girdiğinizi gösterir.Boya üretimi yapmak aile içinde veya sevgililer arasında kavgalara anlaşmazlıklara haber verir. Kumaş boyası üzüntüyle bitecek olan bir mutluluğa yorumlanır. Boya dökmek kötü niyetli biriyle karşılaşmak anlamındadır. İş yeri boyamak bir yardım görmeye yüz boyamak hasımlardan gelecek tehlikelerin varlığına yorumlanır. Gemi boyamak mutluluk ve ferahlığa; ayakkabı boyamak problemlerle boğuşmaya; ev boyamak aşk hayatında sıkıntıların olduğuna işaret eder. Evde boyacı görmek, o evden birisinin ölümüne habercidir.
BOYNUZ Arkadaşınızla problemleriniz olacak ve yollarınızı ayıracaksınız. Kesik boynuz bir zorlukla karşılaşacaksınız demektir.Para kaybedeceğiniz anlamına da gelir. Kendinizi boynuzlu görmek maddi ve manevi olarak çok iyi durumda olmanız sizi tanıyanların kıskançlığına neden olduğu anlamına gelir.
BOZUK PARA Başarısızlıkla sonuçlanacak iş sözleşmeleriniz olacak. Aşk hayatında da büyük problemlerin sizi beklediğinin habercisidir. Bozuk para bulduğunu görmek, hayatınızın düzene gireceği anlamındadır.
BÖCEK Geveze biriyle evlilik veya küçük bir hasımlık demektir. Böcek yemek mutsuz geçecek bir evliliğe işaret eder.Böcek öldürmek sıkıntılardan uzak ve rahat bir yaşama yorumlanır.
BÖREK Bir söylenti duyacaksınız demektir. Börek almak iyi parası kazanabileceğiniz işe gireceğiniz anlamındadır. Börek satmak insanlara faydalı bir iş yapmaya işarettir. Börek yapmak güzel ve karlı bir işe girmeye haber verir.
BUĞDAY Eve buğday almak, geçim sıkıntısının haberidir. Alınan buğdayın yenilmesi ise, para kazancına işarettir.
BUHAR Güzel habere işaret eder. Buhar banyosu yapmak ise sağlıklı ve mutlu bir yaşam anlamındadır.
BULAŞIK Kendinizi bulaşık yakarken görmek, çok günah işlediğinize ve sonunda günahkar olduğunuzun farkına vararak pişman olacağınıza ve tövbe edeceğinize, Allah yolundan ayrılmayarak ruhunuzu rahatlatacağınıza işarettir.
BULMACA Hayatınızda bazı huzursuzluklar karışıklıklar, huzursuzluklar ve yanlış anlaşmalar olacak.
BULUT Koyu yağmur bulutları, problemlere, kara bulut karşılaşılacak zorluklara, bulutlardan yağmur yağıyorsa, bolluk ve berekete işaret eder. Başın üstünden bir bulut geçmesi üst seviyede saygın birisinin sizi destekleyeceğine, renkli bulut mutlu bir hayata Açık renkli bulutlar, sorunların aşılmasına başarıya ulaşılacağına yorumlanır. işarettir.
BULVAR Kendinizi bulvarda dolaşırken görmek karşı cinsten yeni birisiyle güzel zaman geçireceğiniz anlamındadır.
BURÇ Rüyasında burçlardan birini gören garip olaylarla karşılaşır. Ayrıca aynı burçtan biriyle tanışabilir.
BURUN İş hayatınızda ciddi ve güzel yenilikler olacak demektir. Burnunuza bir şey kaçması parasal bir zorluğa işaret eder. Burnunuzu delmek fena giden işlerinizin bir arkadaşınızın yardımıyla yoluna gireceğine işarettir. Burnunun akması sizden üst seviyede birinden bir iyilik göreceğinize yorumlanır.
BUZ Rüyada buz görmek, iyi bir haberler duyacağınıza ve bu haberlerle sıkıntılarınızın sona ereceğine sonunda hayat şartlarınızın olumlu bir şekilde değişeceğine işarettir.
BUZAĞI Hal ve hareketlerinizde daha temkinli olmanız gerektiğine işaret eder. Buzağı tutmak kötü olayların arkasından güzel günlerin geldiğini haber verir. Ölü buzağı iflas edeceğinizin ve borç aldıklarınızla ile mahkemelik olacağınızın habercisidir. Buzağı boğmak yarıda kesilecek bir yolculuğa yorumlanır. Buzağı pişirmek işlerde kazanç sağlamaya, buzağı yemek güzel havadise işarettir. Hasta buzağı suçu olmayan bir insanın haksız yere ceza çekmesine işarettir. Evde buzağı bir hırsızlık olayının olacağı demektir.
BUZDOLABI Hatalı hareketleriniz ve yanlış konuşmalarınızla çok sizin için çok önemli bir kişiyi gücendirebilirsiniz. Konuşmadan önce düşünmeniz gerekir.
BÜLBÜL Rüyada bülbül güzel, mutluluk, verecek haberdir. Evlilikte ve aşkta mutluluk belirtisidir. Bülbül ötüyorsa sevdiğinizle ilgili bir haber alacaksınız. Kafeste bülbül beslemek aile içinde kavgaya ve huzursuzluğa işarettir.
BÜRO Büro görmek, maddi kazanca işarettir.Çok çalışmanızın karşılığını alacak, muradınıza erecek, üstlendiğiniz sorumlulukları her koşulda yerine getireceksiniz demektir.
BÜYÜ Çevrenizde sizi kıskananların olduğuna ve bunlardan size zarar geleceğine işarettir. BÜYÜKANNE - BÜYÜK BABA Akıllı ve sizden daha tecrübeli bir akraba veya bir dostunuzun tavsiyelerini dinleyerek, tüm engelleri aşacak, bütün zorlukların üstesinden geleceksiniz demektir.